SATOSHI TOMIIE & DESYN MASIELLO

ob 23.00, Inbox Club, Ljubljana

Tokrat nas bosta po klubskem podzemlji popeljala dva žanrsko izmuzljiva mojstra, ki menda vrtita house, navdušujeta pa tudi pristaše progresive in tehna.

Favorita založb Global Undergorund (GU, NuBreed), Bedrock, Yoshitoshi, EQ (Balance) in Renaissance (3D, Masters Series) druži ljubezen do eksperimentiranja in velik ocean med njima, vsaj toliko kot sta si podobna pa se tudi razlikujeta. Če je Satoshi Tomiie, klasično izobraženi ljubitelj džeza, kot tretji član ekipe Def Mix (v tej legendarni produkcijski newyorški skupini delujeta še Frankie Knuckles in David Morales) zidal temelje housa in šele kasneje skrenil v bolj eksperimentalne vode, je Desyn Masiello sodobnik in sorodna duša Jamesa Zabielle in Nica Fanciullija, vsi pa slovijo kot tehnični wunderkindi in izjemni didžeji mlajše generacije.

Da bo odmerek svežine popoln, bodo občintsvo ogreli vzpenjajoča se domača upa Alex & Filip, ki pridno nizata avtorske izdaje, ter mlada mamica Kathy Cat, ki vas bo pred skorajšnjim izidom avtorskega prvenca obdarovala s svojim najnovejšim promocijskim miksom.

SATOSHI TOMIIE
(SAW Recordings / Def Mix)  //  New York

DESYN MASIELLO
(Alternative Route / Sexonwax / Excession)  //  London

ALEX & FILIP
(Mirabilis Records / Baroque / Rekluse)  //  Nova Gorica

KATHY CAT //  Ljubljana

– – – – – – – – – – –

InBox Club, Jurčkova c. 224, IOC Rudnik, Ljubljana, Slovenija

Vstop le za polnoletne / Door policy 18+

Vstopnina = 17€
Predprodaja = 12€

Eventim + Kompas + Big Bang + Petrol …
online presale: www.eventim.si in www.vstopnice.com
by phone: +386 (0)1 420 50 00

Če je Satoshi Tomiie, klasično izobraženi ljubitelj džeza, kot tretji član ekipe Def Mix (v tej legendarni produkcijski newyorški skupini delujeta še Frankie Knuckles in David Morales) zidal temelje housa in šele kasneje skrenil v bolj eksperimentalne vode, je Desyn Masiello sodobnik in sorodna duša Jamesa Zabielle in Nica Fanciullija, vsi pa slovijo kot tehnični wunderkindi in izjemni didžeji mlajše generacije.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply