Roza X mas party

Ob 23.uri, Klub k4, Ljubljana

Frko je svojo glasbeno kariero začel leta dva nula in kot dj nastopal v številnih klubih po Sloveniji, pa tudi na Hrvaškem. Rezident kluba Tiffany, ki v zadnjem času izdaja pri založbi NWORecords, svojim poslušalcem ponuja melodično house progresivo začinjeno s trance, tehno in elektro elementi.

Petra se je pod mentorstvom dj Frkota pred nekaj leti s plesišč preselila za gramofonske plošče in odkrila svoj talent. Redna Tiffanijeva didžejka je našla svoje poslanstvo v plesni tehno glasbi in s prisotnostjo na elektronski sceni dodatno okrepila ekipo slovenskih didžejk.

Na malem floru, vam bo v prvem delu večera Dj Romina iz plošč vrtela Glorio Gaynor, Sisters Sledge, Ricky Astleyja, Jasona Donovana in seveda Olivio Newton Johns… Skratka,…  "Kakšen je to gejevski božič brez Barbare Straisend ??? :)"   Od polnoči naprej Dj Lucky …  (Žanr: živahno in poskočno…)

Mobilini laboratorij tokrat zaradi praznikov ne bo obratoval! Naslednja možnost testiranja na HIV bo  na Legebitri 3.1. 2010 ! Ljubite se strastno- ljubite se varno!

Veliki: 
Frko
Vicky Firetto
Petra

Mali:

Romina
Lucky

VJ:

Delta Nu

Vstop:
Do 23h: 7€ 
Po 23h: 10€

Frko je svojo glasbeno kariero začel leta dva nula in kot dj nastopal v številnih klubih po Sloveniji, pa tudi na Hrvaškem. Rezident kluba Tiffany, ki v zadnjem času izdaja pri založbi NWORecords, svojim poslušalcem ponuja melodično house progresivo začinjeno s trance, tehno in elektro elementi. Petra se je pod mentorstvom dj Frkota pred nekaj leti s plesišč preselila za gramofonske plošče in odkrila svoj talent. Redna Tiffanijeva didžejka je našla svoje poslanstvo v plesni tehno glasbi in s prisotnostjo na elektronski sceni dodatno okrepila ekipo slovenskih didžejk.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply