Roza Oktober

Ob 22.00, Klub k4, Ljubljana

Pred natanko 30 leti je leta 1980 je v Munchnu skupina  Zero Zero ustvarila pesem „Freizeituniform“. Pesem je nastala v slavnih glasbenih studijih Musicland. Njeno ironično besedilo je pretreslo takratno Muncnensko sceno, ki je veseljačila v legendarnih klubih Größenwahn, Lipstick, Why Not or Gay Bar New York.

Bivši član skupine Jens Poenitsch je to poletje pripravil "remix package from retro to deepness", vse to ob 10 letnici Poenitsch & Jakopic tima združenega v Blauphase. Blauephase DJ tim v roza sobotno štirko prihaja že tretjič s seboj pa prinaša zabavne vibracije.

Klub K4 obiskovalcem Roza sobote  med 22 in 2 uro omogoča zaupano, brezplačno in anonimno testiranje na HIV in hepatitis B. Za tiste, ki se želijo udeležiti zgolj testa, je dostop do testa brezplačen. Več info: anonimentest@gmail.com

Vstop:

Do 23h: 7 €
Po 23h: 10 €

http://www.klubk4.org

Pred natanko 30 leti je leta 1980 je v Munchnu skupina Zero Zero ustvarila pesem „Freizeituniform“. Pesem je nastala v slavnih glasbenih studijih Musicland. Njeno ironično besedilo je pretreslo takratno Muncnensko sceno, ki je veseljačila v legendarnih klubih Größenwahn, Lipstick, Why Not or Gay Bar New York. Blauephase DJ tim v roza sobotno štirko prihaja že tretjič s seboj pa prinaša zabavne vibracije.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply