Roza Nedelja

Ob 22.00, Klub k4, Ljubljana

Tokratno roza party bomo izvedli v nedeljo…  čarovnice bodo noč podaljšale za eno uro! Priporočljiva je primerna oprava… To je gejevsko lezbični žur jeseni… V duhu solidarnosti in  prijateljstva imajo gostje iz dežel bivše Jugoslavije prost vstop (osebni dokument!) 

Na velikem Zagorje underground, s posebnim gostom iz Zagreba (Tom Bug) , na malem pa Zoisova integrirana devedeseta.

Klub k4 obiskovalcem Roza sobote med 22 in 2 uro omogoča zaupno, brezplačno in anonimno testiranje na HIV in hepatitis B. Za tiste, ki se želijo udeležiti zgolj testa, je dostop  do testa točno ob 22h brezplačen. Več info: anonimentest@gmail.com

Mali:

Zois

Veliki:

Blasch
Tom Bug
Ben Quake

Video:

Delta Nu

Vstop:
Do 23h:  7 €
Po 23h: 10 €

Tokratno roza party bomo izvedli v nedeljo… čarovnice bodo noč podaljšale za eno uro! Priporočljiva je primerna oprava… To je gejevsko lezbični žur jeseni… V duhu solidarnosti in prijateljstva imajo gostje iz dežel bivše Jugoslavije prost vstop (osebni dokument!) Na velikem Zagorje underground, s posebnim gostom iz Zagreba (Tom Bug) , na malem pa Zoisova integrirana devedeseta. Klub k4 obiskovalcem Roza sobote med 22 in 2 uro omogoča zaupno, brezplačno in anonimno testiranje na HIV in hepatitis B. Za tiste, ki se želijo udeležiti zgolj testa, je dostop do testa točno ob 22h brezplačen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply