ROZA NEDELJA S PROTEUS NOIR

ob 23.00, Klub k4, Ljubljana

Naključne obiskovalke in obiskovalce kluba opozarjamo, da bo na ta večer prisotno večje število oseb z značilnostmi istospolne usmerjenosti oziroma potencialne homoseksualnosti. Čeprav to po podatkih svetovne zdravstvene organizacije  (WHO) vsaj od leta 1991 uradno ni bolezensko stanje, nekateri še vedno mislijo, da je spolna privlačnost lahko nalezljiva!? Vsem, ki tako verjamejo, priporočamo previdnost, posebej, če se bodo o tem na ta večer odločili prepričati sami. (Ne krivite nas, če se vam bo všeč…)

V Roza noč prihaja črna človeška ribica. Tako temna, da bi lahko spregledali kakor kakega prikritega slovenskega geja 🙂  Ampak, ko jo boste enkrat slišale je ne boste več pozabili:  

"Kratkomalo, prvenec zasedbe Proteus Noir bo zapolnil tisti prostor glasbenega vesolja, ki ste ga morda pogrešali s strani kakšne od domačih zasedb. Povprečno kritičnemu poslušalcu bodo ob poslušanju kaj hitro na uho prišla nekatera vzorčenja, ki se morda podzavestno spogledujejo z nosilci elektro popa. Kljub temu jih je nekajmesečno iskanje prave poti, predano delo in neusahljiva ustvarjalnost toliko odmaknila od vzporednice z Depeche Mode, da jih na nek način zdaj lahko postavimo v sredo med slednje, Faithless in na trenutke celo duo Silence."

Veliki:
JR Gregg
Proteus Noir
Marino

Mali:
Romina
Hruschka

Video:
Baka (Homoerotica reinveted)

Vstop:
do 23:00: 7 €
po 23.00: 10 €

OPOZORILO:
Obiskovalke in obiskovalce vljudno prosimo, da na dan te prireditve ne zaužijejo preveč kapelj krvi Jezusa Kristusa /pirhov, ker se potem v klubu na tak večer po zraku širi neka esenca, ki nikakor ni sveti duh…

Naključne obiskovalke in obiskovalce kluba opozarjamo, da bo na ta večer prisotno večje število oseb z značilnostmi istospolne usmerjenosti oziroma potencialne homoseksualnosti. Čeprav to po podatkih svetovne zdravstvene organizacije (WHO) vsaj od leta 1991 uradno ni bolezensko stanje, nekateri še vedno mislijo, da je spolna privlačnost lahko nalezljiva!? Vsem, ki tako verjamejo, priporočamo previdnost, posebej, če se bodo o tem na ta večer odločili prepričati sami. (Ne krivite nas, če se vam bo všeč…) V Roza noč prihaja črna človeška ribica. Tako temna, da bi lahko spregledali kakor kakega prikritega slovenskega geja 🙂 Ampak, ko jo boste enkrat slišale je ne boste več pozabili: "Kratkomalo, prvenec zasedbe Proteus Noir bo zapolnil tisti prostor glasbenega vesolja, ki ste ga morda pogrešali s strani kakšne od domačih zasedb. Povprečno kritičnemu poslušalcu bodo ob poslušanju kaj hitro na uho prišla nekatera vzorčenja, ki se morda podzavestno spogledujejo z nosilci elektro popa. Kljub temu jih je nekajmesečno iskanje prave poti, predano delo in neusahljiva ustvarjalnost toliko odmaknila od vzporednice z Depeche Mode, da jih na nek način zdaj lahko postavimo v sredo med slednje, Faithless in na trenutke celo Duo Silence." več: Myspace: http://www.myspace.com/proteusnoir Facebook: http://www.proteusnoir.com Vstop: do 23:00: 7 € po 23.00: 10 € OPOZORILO: Obiskovalke in obiskovalce vljudno prosimo, da na dan te prireditve ne zaužijejo preveč kapelj krvi Jezusa Kristusa /pirhov, ker se potem v klubu na tak večer po zraku širi neka esenca, ki nikakor ni sveti duh… (Upamo vsaj… )


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply