Rok Flander četrti v Koloradu

Za Rokom Flandrom in kolegi je že prva tekma svetovnega pokala, ki jo je najuspešnejši slovenski deskar končal na četrtem, Žan Košir pa na petem. Sezona se bo nadaljevala v začetku decembra, skoraj dvomesečni tekmovalni premor pa Rok izkorišča za priprave. Te dni je v Koloradu, kjer trenira skupaj z odlično kanadsko ekipo.

»Treniramo v Copper Mountainu, kjer so pogoji odlični in naredili smo nekaj zares dobrih treningov. Počutim se zelo dobro kljub dejstvu da sem že precej utrujen zaradi visoke nadmorske višine in nizkih temperatur,« je po enem od treningov povedal Rok in dodal: »V zadnjih dneh tu trenira tudi veliko alpskih smučarjev, med drugimi sta tu avstrijska moška alpska ekipa in ameriška ženska alpska ekipa za hitre discipline.«

Rok bo čez lužo ostal do 21. novembra, ob vrnitvi v domovino pa bo 26. novembra na novinarski konferenci predstavil cilje in ekipo, s katero sodeluje v letošnji sezoni, katere vrhunec bo svetovno prvenstvo v španski La Molini.

Za Rokom Flandrom in kolegi je že prva tekma svetovnega pokala, ki jo je najuspešnejši slovenski deskar končal na četrtem mestu. Sezona se bo nadaljevala v začetku decembra, skoraj dvomesečni tekmovalni premor pa Rok izkorišča za priprave. Te dni je v Koloradu, kjer trenira skupaj z odlično kanadsko ekipo. V Ameriki bo ostal do 21. novembra, ob vrnitvi v domovino pa bo 26. novembra na novinarski konferenci predstavil cilje in ekipo, s katero sodeluje v letošnji sezoni, katere vrhunec bo svetovno prvenstvo v španski La Molini.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply