Rok Bagoroš zmagal na Stunt bike show

Rok Bagoroš je pravkar na poti domov iz 3 tedenskega nastopanja in tekmovanja po Evropi. Pred odhodom iz Francije nam je poslal sporočilo, da mu je uspelo zmagati na enem najzahtevnejših tekmovanj v skuter kategoriji v Evropi in tako dosegel svojo prvo zmago. Tekmovanje se je odvijalo v 1600km oddaljenem Bordeauxu, kjer je v neprijetnem hladnem in vetrovnem vremenu Rok moral dokazati, da se je po spletnem glasovanju upravičeno uvrstil v finale.

Rok je zadnje mesece treniral v dežju, mrazu, vročini, podnevi in ponoči po tri ure dnevno. Pred dvema mesecema mu ni dobro kazalo. Zasedel je 2. mesto  na slovenskem skuter tekmovanju v Hajdošah pri Ptuju in naslednji dan predzadnje na Madžarskem. Rok je s treningom odpravil  napake, ki jih je storil na prejšnjih tekmovanjih in zato mu je uspelo odpeljati  5 minutni nastop s svojim agresivnim stilom, kjer se je težko izogniti napakam. Z zmago v  Franciji, ki je vodilna država v stunt športu,  je Rok dokazal, da spada med najboljše skuter stunt voznike v Evropi.

Na  vprašanje kaj sledi, ko pride domov nam je Rok odgovoril: »Trening«

Rok je v preteklih  treh tednih nastopal v treh državah:
02.10. : Red Bull Chris Pfeiffer Stunt riding show : Makedonija/Skopje
06.10. : Mednarodni moto sejem : Nemčija/Köln
11.10. : Scooter-attack stunt shows : Nemčija/Saarbrücken
17.10. : Stunt bike show (Tekmovanje) : Francija/Bordeaux

Rok Bagoroš je pravkar na poti domov iz 3 tedenskega nastopanja in tekmovanja po Evropi. Pred odhodom iz Francije nam je poslal sporočilo, da mu je uspelo zmagati na enem najzahtevnejših tekmovanj v skuter kategoriji v Evropi in tako dosegel svojo prvo zmago. Tekmovanje se je odvijalo v 1600km oddaljenem Bordeauxu, kjer je v neprijetnem hladnem in vetrovnem vremenu Rok moral dokazati, da se je po spletnem glasovanju upravičeno uvrstil v finale. Rok je zadnje mesece treniral v dežju, mrazu, vročini, podnevi in ponoči po tri ure dnevno.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply