RITEM MLADOSTI 2010

Pred Kolosejem, BTC City, Ljubljana

Po lanskem nastopu priljubljene švedske pevke September vam Radio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel podarjata še eno izvenserijsko glasbeno poslastico. Ritem mladosti 2010, tradicionalen brezplačni žur ob začetku šolskega leta v BTC Cityju, bo v četrti izvedbi obiskala še ena vrhunska švedska pevka, Agnes Carlsson, ki je osvojila radie in lestvice s hiti kot so "Release Me", "I Need You Now", "On & On" in "Sometimes I Froget".

Ob razgibanem koncertnem programu z najbolj priljubljenimi domačimi glasbeniki, ki vam jih bomo razkrili v kratkem, bo Ritem spet postregel s pestro izbiro brezplačnih popoldanskih zabavno-ustvarjalnih izzivov, prihod je že potrdila šov skupina Dunking Devils, eden od gostiteljev prireditve bo vroči komik Vid Valič, množično druženje pred Kolosejem in premik na "afterje" pa bo pobarval prvi letošnji novoletni ognjemet.

Lanski Ritem mladosti je lani postregel z največjim zabavno-glasbenim spektaklom jeseni v Ljubljani, osrednja gostja prireditve pa je bila švedska pevka slovenskih korenin in svetovnega slovesa, Petra Marklund alias September. Vsak njen korak po Ljubljani je spremljala četa novinarjev, fotografov in snemalcev iz vseh večjih medijskih hiš, več kot 20.000 obiskovalcev pa ji je po nastopu, ki je sovpadel z njenim osebnim jubilejem, zapelo vse najboljše. Gostjo, katere koncert si je ogledal tudi župan Zoran Janković, na domovino staršev spominja tudi prav posebno darilo, par unikatnih slovenskih čeveljcev, večer pa se je zaključil z veličastnim ognjemetom in šopkom afterjev, na katerih je z Ritmom mladosti zadihala cela Ljubljana.

Po lanskem nastopu priljubljene švedske pevke September vam Radio Antena in potovalna agencija Collegium Mondial Travel podarjata še eno izvenserijsko glasbeno poslastico. Ritem mladosti 2010, tradicionalen brezplačni žur ob začetku šolskega leta v BTC Cityju, bo v četrti izvedbi obiskala še ena vrhunska švedska pevka, Agnes Carlsson, ki je osvojila radie in lestvice s hiti kot so “Release Me”, “I Need You Now”, “On & On” in “Sometimes I Froget”.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply