Report prvega dne TKNP 2010

Včerajšnjih prvih 24ur pjur kultur je minilo v prijetnem ambientu starega mestnega jedra. Metlika se je pod draženjem odličnih vokalov treh metliških pevk končno prebudila in oživila svoje srce!

Po ogledu 3 krajših dokumentarnih filmov, ki so nastali pod prsti udeležencev delavnic prejšnjih festivalov, so obiskovalci končno na odru ugledali “šašavo” vokalistko Anđo in njen spremljevalni kvartet fenomenalnih glasbenikov! Kljub Anđinemu pms-u, iz katerega se je tolikokrat pošalila, je bil koncert
vrhunsko izpeljan!

Če ste zamudili otvoritev, imate še 6x priložnost, da odkrijete velike čare malega festivala TKNP 2010! Danes ob 15h štartamo s prebujanjem kreativnosti v »vsak nekaj najde zase« delavnicah. Zvečer ob 20:30 pa sledi 69 minut dolga blazno-resna debata, ki jo bo vodil Dejan Ladika v pogovoru z Janezom Dovčem in Rokom Gombačem, ki bosta odkrila skrivnosti že arhivskih in tudi novonastalih muzikalnih projektov.

Sledil bo novi val glasbe, še ne videni presek Katalene in Jararaje. Nastopila bo namreč skupina, ki meni, da ji bolje sede ime KWAK kot pa Boxafrogz. Fantje stremijo k dvigu poslušalčeve kulture ter zalivajo njegove glasbene korenine in poslušajo, kako rastejo…

Včerajšnjih prvih 24ur pjur kultur je minilo v prijetnem ambientu starega mestnega jedra. Metlika se je pod draženjem odličnih vokalov treh metliških pevk končno prebudila in oživila svoje srce! Po ogledu 3 krajših dokumentarnih filmov, ki so nastali pod prsti udeležencev delavnic prejšnjih festivalov, so obiskovalci končno na odru ugledali “šašavo” vokalistko Anđo in njen spremljevalni kvartet fenomenalnih glasbenikov! Kljub Anđinemu pms-u, iz katerega se je tolikokrat pošalila, je bil koncert vrhunsko izpeljan!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply