Reload predstavlja Burn Night w. Gaiser live

Ob 23. uri, Marco Polo, Nova Gorica

Gaiser je z nizom natančno pripravljenih izdaj pri založbah Minus in Resopal (kot Fraktion) hitro postal eden izmed najbolj razburljivih in iskanih producentov v svoji generaciji. S svojim instiktnim občutkom za zapleteno mehaniko minimalističnih zvočnih skulptur ustvarja glasbo, ki vsebuje popolno ravnovesje med ritmično energijo in zvočno dodelanostjo.

Gaiser je poleg vrhunca plodnosti v studiu, preživel večji del leta 2008 naturnejah po Evropi, ZDA in Japonski. Leto 2009 pa izgleda še bolj delovno,saj se zahteve po njegovih live setih nenehno večajo. Gaiser izstopa s sposobnostjo nenehne povezanosti z občinstvom, zato njegova glasba vedno ustreza odzivom občinstva. On je glasbenik, ki se zanaša na svoje instinkte.S pomočjo računalnika izraža svoja čustva in razpoloženja – njegova glasba je zato vedno polna novih izkušenj ob občutij. Druge poti za njega enostavno ni.

GAISERLive
Minus,Clonk,Berlin,Germany
www.myspace.com/gaisermusic

CHIKO
Reload
www.myspace.com/chikodj

MIKETEKNII
www.myspace.com/miketeknii

ROLI

www.myspace.com/rolidj

RIKIG

www.myspace.com/rikigdj

Visuals:
VJ MARCOPAC

sashimee production

Vstopnice
15 EUR predprodaja/prevendita/presale do/fino a/till 11.03.2011
20 EUR na dan/il girono dell evento/on the day

Eventim + Petrol + Kompas + Big Bang
online presale: www.eventim.si in www.vstopnice.com
by phone: +386 (0)1 420 50 00 (pon-sob / mon-sat / lun-sab: 8am – 6pm)

COSMIC SHOCK
Trubarjeva cesta 17
1000 LJUBLJANA
T:+386(01)431 53 18

AUDIO VIDEO CENTER
Bevkov Trg 8
T: +386(5)333 03 20

VIP LOUNGE DELUXE- rezervacije/prenotazioni/prenotations:::
(Min. 4 osebe/ Min. 4 persone/ Min. for 4 persons)
M: ateljeparty@gmail.com
T: +386(0)31678 137

Gaiser je z nizom natančno pripravljenih izdaj pri založbah Minus in Resopal (kot Fraktion) hitro postal eden izmed najbolj razburljivih in iskanih producentov v svoji generaciji. S svojim instiktnim občutkom za zapleteno mehaniko minimalističnih zvočnih skulptur ustvarja glasbo, ki vsebuje popolno ravnovesje med ritmično energijo in zvočno dodelanostjo. Gaiser je poleg vrhunca plodnosti v studiu, preživel večji del leta 2008 naturnejah po Evropi, ZDA in Japonski. Leto 2009 pa izgleda še bolj delovno,saj se zahteve po njegovih live setih nenehno večajo. Gaiser izstopa s sposobnostjo nenehne povezanosti z občinstvom, zato njegova glasba vedno ustreza odzivom občinstva. On je glasbenik, ki se zanaša na svoje instinkte.S pomočjo računalnika izraža svoja čustva in razpoloženja – njegova glasba je zato vedno polna novih izkušenj ob občutij. Druge poti za njega enostavno ni.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply