REKORDNO ŠTEVILO VPISOV ZA TRI DESETKE

No Fuss Events objavlja rekordno število prijav za dirko vzdržljivosti z gorskimi kolesi

31. Maja bo 10 Under The Ben, prvi event v seriji treh desetk ( Three Tens Series). No Fuss Events objavljajo da se vpisi za dirko večajo in vse kaže na rekordno leto.

Frazer Coupland, predstavnik za No Fuss Events je rekel: ‘Z veseljem objavljamo da se je do sedaj vpisalo več kot 800 tekmovalcev za 2008 Three Tens Series. To je za enkrat 10% več kot v letu 2007. Optimistični smo da bo letošnji 10 Under The Ben privlekel 800 kolesarjev in z Kirroughtree in Moray pričakujemo do 500 najboljših kolesarjev.’

Tri izzivne dirke v Škotskih serijah – 10 Under The Ben, 10 More In Moray in 10 At Kirroughtree – temeljijo na vzdržljivim formatom z sodelujočimi ki vozijo sami ali pa v ekipah po dva, tri ali štiri da vidijo kdo lahko prevozi največ krogov v mučnih 10-ih urah. Ti legendarni eventi dajejo rekreacijskim kolesarjem, dirkačem in off road kolesarjem, priložnost da zajezdijo svoja kolesa, se vozijo po enkratnem vozišču z drugimi kolesarji in da se imajo lepo ter da uživajo in se zabavajo v sproščajočem okolju.

Sedaj, v že četrtem letu, 10 Under The Ben, originalni 10-urni gorsko kolesarski festival zabave in prvi med tremi eventi, bo 31 Maja 2008, teden prej preden bodo najboljši svetovni kolesarji vozili po nekaj istih poteh na 2008 Nissan UCI Mountain Bike World Cup-u.

Več info na: NO FUSS

No Fuss Events objavlja rekordno število prijav za dirko vzdržljivosti z gorskimi kolesi 31. Maja bo 10 Under The Ben, prvi event v seriji treh desetk ( Three Tens Series). No Fuss Events objavljajo da se vpisi za dirko večajo in vse kaže na rekordno leto.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply