Reef FREE Tour 2009

Glasujte za Tinčov “Feel your inner reef”

Si želiš zmagati ekskluzivno spimpan VW California Beach kombi, ki ga prav ta trenutek uporabljajo na Reef FREE Tour?

Od junija pa vse do konca septembra, Reef ekipa bo nabijala kilometre in segrevala mašino na svojem potovanju po celi Evropi. Na pot so odšli z le eno vizijo… Biti svoboden in delati to kar si želijo, kadarkoli si želijo. Dečki bodo kruzali v čisto odštekanem surfmobilu: Volkswagen California Beach kombiju, polnem dobrot, ki pridejo prav med uživanjem dela prostih dnevov, ne glede na čas ali prostor. 🙂 Na koncu leta, en srečkovič bo odpeljat prav ta poletno rumeni surfmobil, v iskanje svoje osebne svobode.

Reef bo spremljal svoje športnike tudi takrat, ko odložijo tekmovalne likre ali končajo s fotošutingom. Ugotovite kaj pomeni biti svoboden team rajderjem: igranje golfa, ribolov, branje, ukvarjanje s glasbo, žuranje, tetoviranje, glasbeni festival, druženje s prijatelji, ..

Seveda ne bodo izostali niti reporti najboljših surf / wakeboard akcij, posnetki najbolj utrganih trenutkov Reef FREE Toura ( vse bo zapakirano v podcaste, fotke, videe in slideshow). Na posameznih etapah se bo dogajala cela vrsta eventov na plažah, vključno z šolo surfanja, testiranjem dil, čiščenjem plaž, fudbalom in še čem.. Seveda ne gre pozabiti kar nekaj nagrad, ki jih bodo delili vsak dan. Poglejte si mapo potovanja in si izberite mesto najbližje vam.

Kako do Rumenega Surfmobila?

Uploadajte vizualen zapis ( video / fotografija ) svobodnega duha do 15. septembra 2009. Vsak, ki pride na spletno stran ter se registrira s svojimi osebnimi podatki bo lahko glasoval. Enostavno, klikni na video ali fotografijo, ki po tvoje najboljše predstavlja Svobodni duh. Trije najboljši video posnetki bodo 15. septembra prišli v finale The Reef FREE Toura. Žirija, ki vključuje svetovno znane športnike kot so Mick Fanning, Tim Boal in skrivnostni gost bo izbrala zmagovalca, ki bo odpeljal Reef FREE Tour surfmobil na koncu poletja.

Tine iz  Style Windsurf Teama nam je posredoval povezavo do svojega videa, ki ga je posnel na Mauritiusu, tako da vsi navdušenci nad adrenalinskimi športi zdaj pridno klikajmo zvezdice na njegovem videu in mu približajmo finalni izbor Reef Free Toura.

Good luck, TInč.

A si želiš zmagati ekskluzivno spimpan VW California Beach kombi, ki ga prav ta trenutek uporabljajo na Reef FREE Tour? Od junija pa vse do konca septembra, Reef ekipa bo nabijala kilometre in segrevala mašino na svojem potovanju po celi Evropi. Na pot so odšli z le eno vizijo… Biti svoboden in delati to kar si želijo, kadarkoli si želijo. Dečki bodo kruzali v čisto odštekanem surfmobilu: Volkswagen California Beach kombiju, polnem dobrot, ki pridejo prav med uživanjem dela prostih dnevov, ne glede na čas ali prostor. :) Na koncu leta, en srečkovič bo odpeljat prav ta poletno rumeni surfmobil, v iskanje svoje osebne svobode. Reef bo spremljal svoje športnike tudi takrat, ko odložijo tekmovalne likre ali končajo s fotošutingom. Ugotovite kaj pomeni biti svoboden team rajderjem: igranje golfa, ribolov, branje, ukvarjanje s glasbo, žuranje, tetoviranje, glasbeni festival, druženje s prijatelji, .. Seveda ne bodo izostali niti reporti najboljših surf / wakeboard akcij, posnetki najbolj utrganih trenutkov Reef FREE Toura ( vse bo zapakirano v podcaste, fotke, videe in slideshow). Na posameznih etapah se bo dogajala cela vrsta eventov na plažah, vključno z šolo surfanja, testiranjem dil, čiščenjem plaž, fudbalom in še čem.. Seveda ne gre pozabiti kar nekaj lus there are loads of prizes to be given away every day. Just check the itinerary to know when and where the Van will be present at a location closest to you. Kako do Rumenega Surfmobila? Uploadajte vizualen zapis ( video / fotografija ) svobodnega duha do 15. septembra 2009. Vsak, ki pride na spletno stran ter se registrira s svojimi osebnimi podatki bo lahko glasoval. Enostavno, klikni na video ali fotografijo, ki po tvoje najboljše predstavlja Svobodni duh. Trije najboljši video posnetki bodo 15. septembra prišli v finale The Reef FREE Toura. Žirija, ki vključuje svetovno znane športnike kot so Mick Fanning, Tim Boal in skrivnostni gost bo izbrala zmagovalca, ki bo odpeljal Reef FREE Tour surfmobil na koncu poletja. Za več informacij, pokukajte na spletno stran nagradne igre.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply