RDYO DJs predstavlja New (NJU) D.N.B.,

Ob 23.00, Klub K4, Ljubljana

Po Markyu in Patifu prihaja k nam novi Brazilec, ki se je v letu 2009 uveljavil kot eden izmed najboljših in najbolj zanimivih producentov in DJev na londonski drum.n.bass sceni.  
  
N J in U bo na prvem RDYO NEW (NJU) partiju te sezone v klubu K4 zapisal Brazilec, ki se je po Patifu in Markyju v letu 2009 zavihtel med oznake “najboljši” in “najzanimivejši” DJ in producent londonske drum.n.bass scene, DJ S.P.Y.  Samo v lanskem letu je sodeloval s top založbami, kot so Innerground, Metalheadz, Soul:r in drugimi, s čimer je dokazal, da je eden tistih, ki se ga je treba paziti.  Studio si je delil z glasbenimi geniji, kot so DJ Marky, Marcus Intalex in Total Science, ki so, tako kot vsak, ki ga je slišal doslej, ostali brez besed ob njegovih svežih brejkih ter globokih in čistih bas linijah. Njegovo jahanje gramofonov od Avstralije do Brazilije le dokazuje, da je drum.n.bass svet končno pripravljen nanj. SPY se je namreč na boben bas svet, očitno pripavljen že rodil.

V 4ki nam bo tako v živo predstavil set svežih dnb izdaj ter svoje najnovejše, večinoma še neizdane komade. Ob S.P.Y.u bodo veliki floor tresli še JAMirko, KoLTeK in Massimo, ki so se med počitnicami založili s celotnim spektrom novih dnb beatov.  Mali floor pa bo tokrat, po stotih letih, vnovič v znamenju RDYO Bashment mešanja stilov. Za dansflor ob šanku bodo poskrbeli FU, K’Pow, Ubu in JAMirko, ki bodo v miksu zmešali Reggae, Funk, Dancehall, Hiphop in UK Funky.  Naj se nova sezona novih plat prične!

DRUM.N.BASS / Dubstep floor
S.P.Y. (Soul:r/ Metalheadz / Innerground)
JAMirko
Massimo
KoLTeK 

RDYO Bashment mali floor
FU (Reggae / Dancehall / UK Funky)
K’Pow (Funk & Hiphop Original Breaks)
Ubu & JAMirko (FankaNaManka set) 

Vizuals: Wireless Cowboy vs. Waxcontrol 

Vstop: 
Do 24h: 9 €
Po 24h:  12 €

N J in U bo na prvem RDYO NEW (NJU) partiju te sezone v klubu K4 zapisal Brazilec, ki se je po Patifu in Markyju v letu 2009 zavihtel med oznake “najboljši” in “najzanimivejši” DJ in producent londonske drum.n.bass scene, DJ S.P.Y. Samo v lanskem letu je sodeloval s top založbami, kot so Innerground, Metalheadz, Soul:r in drugimi, s čimer je dokazal, da je eden tistih, ki se ga je treba paziti. Studio si je delil z glasbenimi geniji, kot so DJ Marky, Marcus Intalex in Total Science, ki so, tako kot vsak, ki ga je slišal doslej, ostali brez besed ob njegovih svežih brejkih ter globokih in čistih bas linijah.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply