RDYO DJs in RIS SOUNDS – NEW [nju]

Ob 23.00, Klub K4, Ljubljana

Ekipa RDYO Djs se bo od letošnje sezone v K4 poslovila z zabavo v NEW slogu. Drum.n.bass novitete, ki so v zadnjem času napolnile didžej torbe JAMirka, Piera, Massima in KoLTeKa čakajo na svojo predstavitev.

Novo, šesto nadaljevanje roots, reggae, dancehall kompilacije KUS KUS pa prav tako. Na malem flooru štrikine kleti bo Roots in Session Sounds ekipa predstavila, kaj se je ves ta čas kuhalo v studiu za Bežigradom in kateri reggae ritmi nas bodo letos spremljali na  poti na morje. V goste velikega floora pa so tokrat povabili tudi akterja odprte iniciative Krunch it!! Freeverse in Sunneh-a, ki bosta zabavo odprla z najnovejšo dubstep produkcijo.

Na koncu pride najboljše in za konec je prav, da postrežejo z nečim novim. To je to! In to še ni vse. Svojo izstrelitev v vesolje interneta bo na novi zabavi namreč doživel tudi novi glasbeni komunikator kolektiva, ki bo vse glasbene navdušence čakal na www.rdyodjs.com. Tako je, izbor yoyo selektorjev se bo končno dalo slišati »on demand«, kar je točno tisto, kar nam je, odkar so leta 2002 po šestih letih ugasnili frekvenco oddaje RADYOYO, manjkalo. Vsak ponedeljek bo ekipa RDYO Djs s pomočjo ostalih urbanih jahalcev gramofonov prispevala podcast mixe različnih zvrsti kakovostne glasbe, ki se bodo, v čast preminuli oddaji, znašli v RADYOYO MIXER-ju.

Večer RDYO DJs in Roots in Session Sounds torej, zadnjič v tej sezoni!

Dubstep & Drum.n.Bass floor

JAMirko & Pier (RDYO DJs)             
Massimo & KoLTeK (RDYO DJs)
Freeverse & Sunneh (Krunch it!! / Synaptic)

Kus Kus 6 promo floor (roots, reggae, dancehall)

Roots In Session Sounds / Pier, Fu, Shine

Vstop:

do 24h: 8 €
po 24h: 11 €

Ekipa RDYO Djs se bo od letošnje sezone v K4 poslovila z zabavo v NEW slogu. Drum.n.bass novitete, ki so v zadnjem času napolnile didžej torbe JAMirka, Piera, Massima in KoLTeKa čakajo na svojo predstavitev. Novo, šesto nadaljevanje roots, reggae, dancehall kompilacije KUS KUS pa prav tako. Na malem flooru štrikine kleti bo Roots in Session Sounds ekipa predstavila, kaj se je ves ta čas kuhalo v studiu za Bežigradom in kateri reggae ritmi nas bodo letos spremljali na poti na morje.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply