PULLOUT (ZDA) @ METELKOVA

KLUB GROMKA, AKC METELKOVA MESTO

V Gromko se vračajo Kalifornijci, ki so tukaj že nastopili, le da pod drugim imenom. Sigurno se še spomnite  Idličnih Monster Squad, ki so si lani oder delili z nizozemskimi Gevapend Beton in Antidote? No, stvar je v tem, da so Monster Squad trenutno na odmoru, vendar ne čisto, saj lahko kar tri člane benda najdemo v Pullout.

Pullout se lahko po novem pohvalijo tudi že z prvencem, ki so ga sicer posneli že lani junija, in sicer v borih treh dneh. Pred kratkim, je izšel tudi v Evropi – za Razorblade music, nosi pa naslov Eagles & Vultures. Na njem peterica pelje punk nazaj v njegove zgodnje dni, ter ga servira z grobostjo značilno za hardcore. Tukaj ni prostora za pozerstvo, pač pa za čist, jezen oldschood hardcore z kančkom nove šole po vzoru A Global Threat in Fucked Up. Oder bodo ogrevali predstavniki trboveljske scene K.A.O.S.

Gostje:
PULLOUT (oldschool hc, ZDA)
K.A.O.S. (punk, SLO)

Vstop: 5e

V Gromko se vračajo Kalifornijci, ki so tukaj že nastopili, le da pod drugim imenom. Sigurno se še spomnite Idličnih Monster Squad, ki so si lani oder delili z nizozemskimi Gevapend Beton in Antidote? No, stvar je v tem, da so Monster Squad trenutno na odmoru, vendar ne čisto, saj lahko kar tri člane benda najdemo v Pullout.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply