PSYCHOGLOOMY

Tradicionalno aprilsko razgibavanje od mraza zakrnelih sluhovodov bomo letos izvedli v obliki udarne rojstnodnevne fešte na kateri lahko vsi, ki se prištevate med prave tehnoborce, manjkate le z zdravniškim opravičilom.

V škatli bodo pred novim popotovanjem okoli sonca svoje elipse ob zvokih čistokrvnega rodovniškega tehna spojili trije predani nočni delavci, Psiho, Daniel "The CAR" Gloomy in Krokz. Da pa bo vse skupaj še bolj razgibano, bodo fotri nastopili v tandemih.
 
Gostje, ki ste kupile vstopnico za Dan žena, lahko na tej prireditvi do 1:00 izkoristite darilni vaučer za brezplačni vstop.

PSIHO vs VEZTAX
(Annunaki / Vezotonik)

DANIEL GLOOMY vs LEXIS
(Cardiac Arrest Records, Beast Music)

KROKZ
(Braindemage)

UNIQUE
(TNG)

BENJAMIN BEGOVIČ
(Sidechain Records)

KIM

(Next Level, Technologia)

– – – – – – – – – – –

InBox, Jurčkova c. 224, Ljubljana, Slovenija

Vstop na tej prireditvi / Door policy on this event 16+
 Vstopnina / Entrance fee: 10€

Tradicionalno aprilsko razgibavanje od mraza zakrnelih sluhovodov bomo letos izvedli v obliki udarne rojstnodnevne fešte na kateri lahko vsi, ki se prištevate med prave tehnoborce, manjkate le z zdravniškim opravičilom. V škatli bodo pred novim popotovanjem okoli sonca svoje elipse ob zvokih čistokrvnega rodovniškega tehna spojili trije predani nočni delavci, Psiho, Daniel "The CAR" Gloomy in Krokz. Da pa bo vse skupaj še bolj razgibano, bodo fotri nastopili v tandemih.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply