Psihomodo Pop prihajajo v Orto

Ob 21.00, Orto Bar, Ljubljana

Ena od največjih skupin s področja nekdanje Jugoslavije, zagrebški Psihomodo Pop, po skoraj tridesetih letih delovanja še naprej žari z  isto energijo kot na samem začetku kariere. Poleg tega se je skupina odločila, da se glasbeno vrne k svojim koreninami in v tem stilu pripravljajo tudi novi album. Prav to pa je razlog za ekskluzivne koncerte v manjših klubskih prostorih in enega takih bodo Psihomodo Pop odigrali 15. oktobra zvečer v Orto baru.

Še vedno uspešno predstavljajo tudi zadnji album „Jeee! Jeee! Jeee!“, ki je prinesel kar nekaj hitov: „Domovine Sin“, „Totalno Sam Lud“, „ Stabilno“. Poleg tega na svojih koncertih igrajo vse uspešnice od prvega albuma do danes – tako v repertoarju slišimo seveda tudi   skladbe „Ramona“, „Ja volim samo sebe“, „Volim ctane flmove“, „Osjećam se haj“, „Frida“, „Natrag u garažu“, „Kad sam imao 16“, „Nebo“, „Telegram Sam“, „Bože čuvaj Psihomodo“, „Mila“,…

V zadnjem času so Psihomodo Pop igrali predvsem na velikih festivalih, kot so „Beer Fest“ v Beogradu (pred sto tisoč ljudmi), „Pivo Land“ v Skopju, v splitski Areni… Kar pa jih po njihovem preveč oddaljuje od publike in zato želijo naslednjo serijo koncertov odigrati v  manjših klubih, kjer je atmosfera bolj intimna.

Koncert v ljubljanskem Orto baru se bo začel ob 21. uri, ko bodo na oder stopili zagrebški punk rockerji Eksodus. Ob 22. uri pa bodo koncert začeli Psihomodo Pop in igrali vse svoje uspešnice in še več – vse dokler jih bo publika klicala nazaj.

Cena vstopnice je 15 € v predprodaji v Orto Klubu, na dan koncerta pa na vhodu 17 €.

Ena od največjih skupin s področja nekdanje Jugoslavije, zagrebški Psihomodo Pop, po skoraj tridesetih letih delovanja še naprej žari z isto energijo kot na samem začetku kariere. Poleg tega se je skupina odločila, da se glasbeno vrne k svojim koreninami in v tem stilu pripravljajo tudi novi album. Prav to pa je razlog za ekskluzivne koncerte v manjših klubskih prostorih in enega takih bodo Psihomodo Pop odigrali 15. oktobra zvečer v Orto baru.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply