Prostovoljno Delo Mladih Za Mlade @ INFOPEKA

V MISC INFOPEKA negujemo prostovoljno delo in prostovoljce ze deseto leto!

Dijakinje in dijake, študentke in študente, zaposlene ali brezposelne mlade vabimo v ponedeljek, 13.10.2008, ob 17. uri v Mladinski informacijsko- svetovalni center INFOPEKA na uvodno srečanje za opravljanje PROSTOVOLJNEGA DELA MLADIH ZA MLADE v novem šolskem letu.

Dogovorili se bomo, kako bomo pomagali otrokom in mladostnikom s solškimi težavami, predvsem s težavami pri učenju z brezplačnimi inštrukcijami in z osebno podporo ter vzpodbudo pri premagovanju vsakodnevnih težav in kako bomo aktivno in ustvarjalno preživljali prosti čas z otroci in mladostniki z manj priložnostmi v okviru projekta Pekarna DOBIS DAS.

Info: Mladinski informacijsko-svetovalni center INFOPEKA, Kulturni center Pekarna, Ob železnici 8, 2000 Maribor, 02 300 68 50, 041 481 246, infopeka@infopeka.org, www.infopeka.org.

Program podpirajo
: Mestna občina Maribor, Urad RS za mladino pri Ministrstvu za šolstvo in šport, Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, SOUM, Pekarna-magdalenske mreže.

Dijakinje in dijake, studentke in studente, zaposlene ali brezposelne mlade vabimo v ponedeljek, 13.10.2008, ob 17. uri v Mladinski informacijsko- svetovalni center INFOPEKA na uvodno srecanje za opravljanje PROSTOVOLJNEGA DELA MLADIH ZA MLADE v novem solskem letu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply