Premiera snowboard filma Welcome home Vol. II

Ob 20.00, Kino Šiška, Ljubljana

Bliža se zima, s tem pa tudi čas premier snowboard filmov različnih produkcij, ki prikazujejo najboljše profesionalne deskarje in njihove trike. Tudi ekipa RIP CURL se letos predstavlja s svojim novim filmom, WELCOME HOME VOL. II.

Profesionalni deskarji, ki bodo prisotni tudi na premieri, so film snemali v Argentini, Skandinaviji in v Alpah. Na premieri bodo delili DVD-je filma, T-shirte, popuste za v Rip Curl trgovine in ostala privlačna darila. Film bo napovedal stand-up komik Joco Hud, za glasbeno podlago na afterju, kjer bomo predvajali surf in snowboard filme, pa bo poskrbel DJ Kustur. Vstop bo prost.
 
Več kot dovolj vzrokov, da se dobimo v Kinu Šiška, kjer bo pravi koktajl domače snowboard scene. Poleg naših najboljših deskarjev bodo na premieri prisotni tudi vsi člani slovenske ekipe Rip Curl (Iztok Čop, Rok Flander, Urška Pribošič, Jaka Grosar ter ostali člani surf, snow in skate ekipe).

Leta 1969 sta se surferska prijatelja iz Avstralije odločila, da naredita njuno prvo obleko za deskanje na valovih. Poimenoval sta jo RIP CURL. Takrat si nista predstavljala, da bodo 40 let kasneje, njune ideje ter težnja po najkakovostnejših izdelkih iskane in prepoznavne po celem svetu. Do sedaj je podjetje razvilo tudi distribucijo po vsej Evropi, izdelki pa se prodajajo v več kot 3300 trgovinah po vsej Evropi. Vse to je bilo moč doseči s konstantno visoko kvaliteto in težnjo po inovativnosti in kreativnosti. S tem je RIP CURL postala ena od vodilnih blagovnih znamk v Evropi. Proizvodi so tehnično dovršeni, praktični, športni in hkrati modni. Namenjeni so moškim, ženskam, mladim, vrhunskim športnikom ter rekreativcem.

Najbolj znana obraza Rip Curla sta avstralca Mick Fanning in Stephanie Gilmore, ki sta preteklo sezono ponovno osvojila skupni zmagi na svetovni turneji v surfanju na valovih. V Sloveniji pa to kultno znamko predstavljajo olimpionik Iztok Čop, deskarski svetovni prvak Rok Flander, svetovna podprvakinja v big air-u Urška Pribošič, ter dvakratni državni prvak v surfanju na valovih Jaka Grosar.

Bliža se zima, s tem pa tudi čas premier snowboard filmov različnih produkcij, ki prikazujejo najboljše profesionalne deskarje in njihove trike. Tudi ekipa RIP CURL se letos predstavlja s svojim novim filmom, WELCOME HOME VOL. II. Profesionalni deskarji, ki bodo prisotni tudi na premieri, so film snemali v Argentini, Skandinaviji in v Alpah. Na premieri bodo delili DVD-je filma, T-shirte, popuste za v Rip Curl trgovine in ostala privlačna darila. Film bo napovedal stand-up komik Joco Hud, za glasbeno podlago na afterju, kjer bomo predvajali surf in snowboard filme, pa bo poskrbel DJ Kustur. Vstop bo prost. Več kot dovolj vzrokov, da se dobimo v Kinu Šiška, kjer bo pravi koktajl domače snowboard scene. Poleg naših najboljših deskarjev bodo na premieri prisotni tudi vsi člani slovenske ekipe Rip Curl (Iztok Čop, Rok Flander, Urška Pribošič, Jaka Grosar ter ostali člani surf, snow in skate ekipe). link na napovednik filma http://www.ripcurl.eu/?welcomehome2 napovednik filma: http://www.ripcurl.eu/?welcomehome2 ZGODOVINA znamke RIP CURL Leta 1969 sta se surferska prijatelja iz Avstralije odločila, da naredita njuno prvo obleko za deskanje na valovih. Poimenoval sta jo RIP CURL. Takrat si nista predstavljala, da bodo 40 let kasneje, njune ideje ter težnja po najkakovostnejših izdelkih iskane in prepoznavne po celem svetu. Do sedaj je podjetje razvilo tudi distribucijo po vsej Evropi, izdelki pa se prodajajo v več kot 3300 trgovinah po vsej Evropi. Vse to je bilo moč doseči s konstantno visoko kvaliteto in težnjo po inovativnosti in kreativnosti. S tem je RIP CURL postala ena od vodilnih blagovnih znamk v Evropi. Proizvodi so tehnično dovršeni, praktični, športni in hkrati modni. Namenjeni so moškim, ženskam, mladim, vrhunskim športnikom ter rekreativcem. Za zmagovalce. Nabolj znana obraza Rip Curla sta avstralca Mick Fanning in Stephanie Gilmore, ki sta preteklo sezono ponovno osvojila skupni zmagi na svetovni turneji v surfanju na valovih. V Sloveniji pa to kultno znamko predstavljajo olimpionik Iztok Čop, deskarski svetovni prvak Rok Flander, svetovna podprvakinja v big air-u Urška Pribošič, ter dvakratni državni prvak v surfanju na valovih Jaka Grosar.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply