Premiera slovenskega snowboard filma “SHUT UP!”

Ob 20.00, Kino Udarnik, Maribor

Vse skupaj se je začelo, ko sta Rene Strgar in Anže Suša 4. Oktobra 2008 odprla trgovino 5-0 Store in ob enem ustanovila 5-0 Team. Do takrat je bil v Sloveniji posnet le en deskarski film v katerem sta oba imela svoj del.

Na začetku je bilo vse bolj za zabavo. Producirali smo kratke filmčke in trick tipe, ki naj bi pomagali pri razširjanju slovenske freestyle scene in širjenju športov kot so deskanje na snegu, rolkanje in BMX kolesarjenje. Kasneje smo začeli snemati še kratke reportaže in tako smo kmalu začeli delati na našem največjem projektu: snowboard filmu »Shut up!«.

Naša želja je, da vam pokažemo kako lahko ob športih, s katerimi se ukvarjamo, uživaš. Radi bi izdelali nekaj ob čemer boste ostali brez besed.

Snemalci:
Aleš Kegl, Blaž Vizjak, Jernej Zver, Niko Poljanšek, Dario Krnjak
Montaža: Niko Poljanšek
Režija: Niko Poljanšek, Dario Krnjak
Scenarij: Niko Poljanšek
Vodja proejkta: Rene Strgar s pomočjo Anžeta Suše

Riders: Anže Suša, Rene Strgar, Žiga Erlač, Mitja Kodrič, Matej Pavlič, Peter Štrafela & friends (Tadej Valentan, Domen Bizjak, Marko Grilc, Tim Kevin Ravnjak)

Sponzorji: 5-0 Store, Elan Snowboards, Monster Energy, Rope Clothing, Skullcandy, Grenade, Smith Optics and Dumida Auto

Število prostih mest je omejeno zato vas naprošamo, da si rezervirate sedež tako, da pošljete e-mail z imenom in priimkom na production@5-0.si. Afterparty z DJ-i Hedonist&Creativity bo potekal takoj po premieri v predprostoru!

Cena vstopnice je 2€.

Na začetku je bilo vse bolj za zabavo. Producirali smo kratke filmčke in trick tipe, ki naj bi pomagali pri razširjanju slovenske freestyle scene in širjenju športov kot so deskanje na snegu, rolkanje in BMX kolesarjenje. Kasneje smo začeli snemati še kratke reportaže in tako smo kmalu začeli delati na našem največjem projektu: snowboard filmu »Shut up!«. Naša želja je, da vam pokažemo kako lahko ob športih, s katerimi se ukvarjamo, uživaš. Radi bi izdelali nekaj ob čemer boste ostali brez besed.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply