Premiera skate filma Pontusa Alva

Ob 20.00, Kino Udarnik, Maribor

V soboto, 16. oktobra, se bosta v Udarniku na enem izmed najbolj nenavadnih bojev v zgodovini urbane kulture spopadla legendarni režiser skate filmov Pontus Alv in obetavni mariborski raper Emkej. Prvi bo ob 20.00 v ring poslal svojo mojstrovino "In search of the Miraculous", medtem ko bo drugi ob 21. uri pripravil premiero svojega novega videospoda "Neoš ki", ki jo bo za nameček serviral kar s koncertnim vložkom. Kdo bo zmagovalec tega napetega dvoboja bo odločila publika, vsekakor pa se nam obeta vroča noč z odličnim flowom in obilico mojstrskih trikov.

Brez dvoma lahko rečemo, da je Pontus Alv nekakšna legenda skejtanja v severnih državah Evrope in drugod po svetu. Svojo slavo je zakoreninil s prvencem "Strongest of the Strange", ki je doživel odlične odzive tako s strani skejterske skupnosti, kot tudi filmskih kritikov. Po petih letih se je končno ponovno vrnil na sceno in s seboj prinesel čisto nov film, ki je že požel stoječe ovacije na premierah po stari celini.

"Neoš ki sam celega dehnu" je končno naglas upal povedati Mariborski raper Marko Kocjan alias Emkej kar že dolgo časa roji po glavah ljubiteljev prirodnih rastlin. In da ne zna pripraviti samo mojstrskega šmorna, ampak pri tem posneti še j***** dober video spot je dokazal že pri izidu istoimenskega prvenca, sedaj pa se je odločil ponovno zavihati kuharske rokave in zbakati še enega za komad "Neoš ki". Pa naj še kdo reče, da Štajerci nimamo pojma o kulinariki…

V soboto, 16. oktobra, se bosta v Udarniku na enem izmed najbolj nenavadnih bojev v zgodovini urbane kulture spopadla legendarni režiser skate filmov Pontus Alv in obetavni mariborski raper Emkej. Prvi bo ob 20.00 v ring poslal svojo mojstrovino “In search of the Miraculous”, medtem ko bo drugi ob 21. uri pripravil premiero svojega novega videospoda “Neoš ki”, ki jo bo za nameček serviral kar s koncertnim vložkom. Kdo bo zmagovalec tega napetega dvoboja bo odločila publika, vsekakor pa se nam obeta vroča noč z odličnim flowom in obilico mojstrskih trikov.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply