PREMIERA FILMA EVOLUTION @ Kinodvorana Vič, Ljubljana

ob 20.00

Film, ki je nastal v koprodukciji Chouka film production in Actionmama.com, naš freeski team snema že skoraj leto dni in pol.

Producent filma in organizator je Marko Bleiweis, za kamero in režijo pa je poskrbel in noči prebedel Jure Niedorfer. Seveda so tu še številni drugi, ki so s svojim požrtvovalnim delom poskrbeli, da vam bomo lahko prikazali prvi slovenski Freeski film.

S filmom, v katerem so zbrani verjetno vsi slovenski freeski smučarji, ki kaj veljajo, želimo širši publiki predstaviti naš odnos do tega športa, naš osebni razvoj skozi šport in seveda vzpodbuditi še koga, da se nam v tem hitro razvijajočem se športu pridruži.

V filmu nastopajo: Rok Dokl, Urh Bulc, Matej Adorjan, Filip Flisar, Bine Žalohar, Jani Pogačar, Marko Bleiweis, Tomaž Gabrijelčič, Tomaž Kete, Luka Sekula, Agron, Andraž Kete.

Po končani premieri bo v klubu KMŠ na Tržaški cesti (le čez cesto od kinodvorane) organizirana zabava vse do jutranjih ur!

Rezervacija vstopnic (Z vstopnico katere cena je 5€, si zagotovite ogled filma in vstop na zabavo)

Film, ki je nastal v koprodukciji Chouka film production in Actionmama.com, naš freeski team snema že skoraj leto dni in pol.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply