Premiera dokumentarnega filma Cape Horn

Predstavitev Surf magazina

Težko pričakovani slovenski Surf magazin je pred kratkim prišel na prodajne police po celi Sloveniji. Na premieri bo predstavljena zgodba o nastanku, akterjih in viziji revije ter opis prve, že izdane revije v kateri je ekskluzivno predstavljena tudi avantura Cape Horn.

Film prikazuje prvi poskus jadranja na deski okoli rta Horn. Poleg dobre akcije Tineta Slabeta, Thomasa Miklautscha in Bena van der Steena film krasijo tudi čudoviti posnetki neokrnjene narave Patagonije s skrajnim jugom Južne Amerike in prikazujejo srečevanje z lokalno kulturo. Akterji so 12 dni preživeli na jadrnici, ki se je dobesedno "valjala" po razbesnelem morju in poskušali izpeljati zastavljeni cilj. Kljub predvsem jadralno-deskarski tematiki je film zanimiv za širši krog ljudi, pravzaprav za vse avanturiste, pa tudi za tiste, ki jih avantura privlači zgolj na filmskem platnu. Gledalec bo ta edinstven izlet na "konec sveta" doživel v 48 zgoščenih in napetih minutah.

Ne zamudite, ker gre za edino projekcijo filma v Sloveniji!

Težko pričakovani slovenski Surf magazin je pred kratkim prišel na prodajne police po celi Sloveniji. Na premieri bo predstavljena zgodba o nastanku, akterjih in viziji revije ter opis prve, že izdane revije v kateri je ekskluzivno predstavljena tudi avantura Cape Horn. Film prikazuje prvi poskus jadranja na deski okoli rta Horn. Poleg dobre akcije Tineta Slabeta, Thomasa Miklautscha in Bena van der Steena film krasijo tudi čudoviti posnetki neokrnjene narave Patagonije s skrajnim jugom Južne Amerike in prikazujejo srečevanje z lokalno kulturo.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply