Premiera dokumentarca o Big Foot Mama

Ob 19.00, Kino Šiška, Ljubljana

Dokumentarni film o skupini Big Foot Mama bo v sredo, 24. novembra v Kinu Šiška ob 17.00 brezkompromisno podal odgovor na vsa vprašanja, mnenja in dvome o njihovem 20-letnem delovanju. Nastajal je pod dolgotrajno taktirko koproducentov BENJAMIN PRODUKCIJE, BIG FOOT MAME in managamenta skupine. Vstopnice bodo v predprodaji od 20. 10. 2010 naprej na vseh prodajnih mestih Eventima.

Gre za film z resničnimi vsebinami, tako arhivskimi kot aktualnimi zadnjih dveh let, ko je Big Foot Mamo na koncertih spremljala ekipa Benjamin produkcije, in predstavlja dejanski svet rock’n’roll banda, ki deluje na slovenskih tleh že 20 let. Skupino so spremljali na turneji »Važno, da zadane« od razprodanih Križank naprej. V filmu seveda ne bo manjkalo zanimivih arhivskih posnetkov.

Po premieri 24. novembra v CUK Kino Šiška v Ljubljani bo sledilo 2. in 3. decembra predvajanje v Kinematografih Tuš in potem širše v Art kino mrežah.

Dokumentarni film o skupini Big Foot Mama bo v sredo, 24. novembra v Kinu Šiška ob 17.00 brezkompromisno podal odgovor na vsa vprašanja, mnenja in dvome o njihovem 20-letnem delovanju. Nastajal je pod dolgotrajno taktirko koproducentov BENJAMIN PRODUKCIJE, BIG FOOT MAME in managamenta skupine. Po premieri 24. novembra v CUK Kino Šiška v Ljubljani bo sledilo 2. in 3. decembra predvajanje v Kinematografih Tuš in potem širše v Art kino mrežah. Vstopnice bodo v predprodaji od 20. 10. 2010 naprej na vseh prodajnih mestih Eventima.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply