Pravljični snežni park na Boffu

Pravljični snežni park ali “Fantasy Snow Garden” – bo zahvaljujoč 20-im ljubiteljem – umetnikom dobil svojo podobo med 29. in 30. Decembrom. Festivali snežnih skulptur se že leta odvijajo širom po svetu. Turistične destinacije jih predstavljajo kot posebno atrakcijo pri otvoritvi zimskih sezon ali za splošno promocijo krajev. V Sloveniji takega tipa festivala še ni ali pa so drugače zasnovani.

Festival temelji na postavitvi ogromnh snežnih kock (3m x 3m x 3m), narejenih iz stisnjenega snega. Na teh blokih snega se bodo izbrane skupine pomerile v ustvarjanju skulptur. Kaj vse se lahko rodi, ko se umetnost združi z duhom narave nam bo pokazala vsaka skupina, ki bo lahko svobodno interpretirala umetnost in sneg.

V upanju in želji, da bodo vremenske razmere naklonje Vas vabimo, da se prijavite na razpis in se nam s svojo kreastivnostjo pridružite v Bovcu.

Pravljični snežni park ali “Fantasy Snow Garden” – bo zahvaljujoč 20-im ljubiteljem – umetnikom dobil svojo podobo med 29. in 30. Decembrom. Festivali snežnih skulptur se že leta odvijajo širom po svetu. Turistične destinacije jih predstavljajo kot posebno atrakcijo pri otvoritvi zimskih sezon ali za splošno promocijo krajev. V Sloveniji takega tipa festivala še ni ali pa so drugače zasnovani. Festival temelji na postavitvi ogromnh snežnih kock (3m x 3m x 3m), narejenih iz stisnjenega snega. Na teh blokih snega se bodo izbrane skupine pomerile v ustvarjanju skulptur. Kaj vse se lahko rodi, ko se umetnost združi z duhom narave nam bo pokazala vsaka skupina, ki bo lahko svobodno interpretirala umetnost in sneg. V upanju in želji, da bodo vremenske razmere naklonje Vas vabimo, da se prijavite na razpis in se nam s svojo kreastivnostjo pridružite v Bovcu.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply