Popotniška fešta za vse ljubitelje potovanj

Vabljeni na 1. in v bodoče tradicionalno poletno fešto vseh ljubiteljev potovanj. Čakajo vas številne športne in zabavne aktivnosti, potopisna predavanja in žur dolgo v noč. V vsakem vremenu se bomo zabavali.
 

Kdo je vabljen: Vsi, ki vas zanimajo naša potovanja, vaši prijatelji, znanci, domači ljubljenčki …
 
Kdaj: Sobota, 11. septembra 2010. Pričetek aktivnosti ob 11.00 uri. Pričetek piknika ob 13.00 uri.
 
Kje: Turistična kmetija Koroš, Jamnica na Koroškem, leži na idilični lokaciji s pogledom na Peco. Iz Ljubljane (150 km) po avtocesti do Žalca nato za Velenje – Slovenj gradec – Ravne na Koroškem – Prevalje nato proti Poljani kjer zavijete desno ko vidite tablo Šentanel/Jamnica (od tukaj je še 9 km), sledite smer za Jamnico po dolini do konca asfalta (ne skrenit desno v klanec za Šentanel). Od začetka makadama je še tri kilometre v klanec tretja kmetija (leži na levi strani ceste) – Turistična kmetija Koroš, Jamnica 10, 2391 Prevalje.

Kaj potrebujete s seboj: Dobro voljo, šotor (spalko, armafleks) če boste kampirali (brezplačno) oz. spali v skupnem prostoru na klopeh (brezplačno), lahko se prespi tudi na posestvu v dvoposteljnih sobah (doplačilo 25 EUR/osebo za spanje ter zajtrk – omejeno število) – v tem primeru se je potrebno predhodno prijaviti na GSM 041 764 059 (Dixi, e-mail: dixi@bikenomad.com)

Prepričani smo da se boste na posestvu počutili kot doma, prostora za kampiranje in piknik je dovolj. Lastniki posestva so pravi popotniki in začetniki gorskega kolesarjenja v Sloveniji tako da nas bo čakala prava koroška gostoljubnost. Ne bomo pozabili na odlično hrano (poskrbljeno bo tudi za vegetarijance) in zares bogat program.

Strošek za hrano in pijačo (dobrodošlica, malica, piknik večerja, vino, brezalkoholne pijače) = 25 EUR/osebo (znesek boste poravnali Dixiju ali Urošu direktno na pikniku). Za rezervo pa si lahko prinesete še kaj dodatnega s seboj …

Program (od 11.00 dopoldan naprej – dokler boste zdržali):
– okrepčilni doping iz najboljših koroških zelišč,
– zabavne igre,
– tekma v ping pongu – odprto prvenstvo popotnikov Slovenije,
– kolesarska tura (s seboj pripeljite gorska kolesa); v primeru slabega vremena se gre kolesariti v podzemlje Pece (če še niste poskusili je to sedaj idealna priložnost) – na turo s kolesi bomo šli ob 11.30 uri, turo vodi legenda gorskega kolesarjenja – Dixi,
– projekcije fotografij iz celega sveta ter predstavitev posebnih potovanj (Butan, Antarktika, Filipini, Mongolija, Galapagos, Yellowstone, Avstralija, Nepal/Tibet, Kolumbija, Polarni sij na Islandiji, Nova Zelandija …),
– projekcija 45 minutnega filma Z avtom okoli sveta,
– projekcija vseh scenskih fotografij iz letošnje ture po ameriških narodnih parkih,
– izbor najboljše fotografije – prinesite s seboj 1 – 3 fotografije s svojih potovanj katere bomo razstavili in podelili prvo nagrado,
– v primeru dežja (valjanje v blatu – a la Rock Otočec),
– po 20.00 uri sledi žur (plesna muska),
– nočno kopanje v posebnem 10 metrskem bazenu in gledanje utrinkov …
– objemanje 500 let starega drevesa in nočni pogled na Peco …
– ter presenečenje …

Družili se boste s popotniki in podobno mislečimi ljudmi. Imamo že precej prijavljenih in pričakujemo precejšnjo gužvo tako da se čimprej prijavi na GSM 031 684 651 (Uroš) oz. email: uros.ravbar@gmail.com.

Vabljeni na 1. in v bodoče tradicionalno poletno fešto vseh ljubiteljev potovanj. Čakajo vas številne športne in zabavne aktivnosti, potopisna predavanja in žur dolgo v noč. V vsakem vremenu se bomo zabavali. Prepričani smo da se boste na posestvu počutili kot doma, prostora za kampiranje in piknik je dovolj. Lastniki posestva so pravi popotniki in začetniki gorskega kolesarjenja v Sloveniji tako da nas bo čakala prava koroška gostoljubnost. Ne bomo pozabili na odlično hrano (poskrbljeno bo tudi za vegetarijance) in zares bogat program.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply