Ponavljanka sestavljanka

Ob 23.00, Klub K4, Ljubljana

Ponavljanka sestavljanka je avdiovizualni dogodek, pri katerem se igrata didžeja Bakto in Borka.  Je živo remiksiranje fragmentov zgodovine popularne kulture – kinematografske, TV produkcije (filmi, reklame, spoti, oddaje) in glasbenega materiala z didžejevskimi in vidžejevskimi orodji.

Debelejše rdeče niti ni – gre bolj za igro referenc in asociacij, ki jih Borka in Bakto aranžirata v nove shizofrene naracije in tematske sklope, v zmedeno in (ne)smiselno razmetanko zgodovine vizualne in zvočne ustvarjalnosti. Hkrati mehek in grob, premišljen in naiven ter humoren “reži in lepi” miks vsega živega – kultnih filmskih sekvenc, blesavih propagandnih sporočil in nezdružljivih glasbenih žanrov. Po spektaklu didžej program z Zhejem.

Vstop:
4 eur

Projekt je podprlo Ministrstvo za kulturo.

Ponavljanka sestavljanka je avdiovizualni dogodek, pri katerem se igrata didžeja Bakto in Borka. Je živo remiksiranje fragmentov zgodovine popularne kulture – kinematografske, TV produkcije (filmi, reklame, spoti, oddaje) in glasbenega materiala z didžejevskimi in vidžejevskimi orodji. Debelejše rdeče niti ni – gre bolj za igro referenc in asociacij, ki jih Borka in Bakto aranžirata v nove shizofrene naracije in tematske sklope, v zmedeno in (ne)smiselno razmetanko zgodovine vizualne in zvočne ustvarjalnosti. Hkrati mehek in grob, premišljen in naiven ter humoren “reži in lepi” miks vsega živega – kultnih filmskih sekvenc, blesavih propagandnih sporočil in nezdružljivih glasbenih žanrov.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply