POLETNA SPLASH POKOVKA 2010

Tudi letos se bomo zbrali na tradicionalni POKOVKI, ki v novi preobleki, na novi lokaciji in ob podpori največjega ljubljanskega kluba InBox, združuje idilično naravo ob rekah Soča in Tolminka, glasbo in pozitivno druženje vseh generacij. Vse skupaj bomo začinili s kampiranjem, kreativnimi delavnicami, športom in zabavo, pika na i pa bo celodnevni nedeljski piknik ob odmevnih domačih in tujih DJ imenih.

POKOVKA je v zadnjih treh letih nedvomno postala sinonim za dosegljivo in sproščeno zabavo, pozitivno druženje mladih ljudi vseh vetrov in nepogrešljivi kanal za posredovanje najvalitetnejše domače elektronike širšim množicam. Koncept dogodka je nespremenjen že od prve uprizoritve; pozicioniranje domačih kvalitetnih didžejev in producentov pred tuje zvezdnike in nudenje platforme, za lastno promocijo in dobro, neobremenjeno zabavo. To bomo letos nadgradili še s kreativnimi delavnicami, predavanji, športom in brezplačnim kampiranjem za vse obiskovalce.

Poletna Splash POKOVKA 2010 bo nekaj posebnega. Bo največja POKOVKA do sedaj in na največjem prizorišču. Združila bo več kot 40 nastopajočih iz 5-ih držav na treh plesiščih, trajala pa bo dobrih 30 ur. Kot poseben gost bo tokrat nastopil srbski veteran s petnajstletnimi izkušnjami, ki je pred kratkim postal varovanec giganta Virgin music, Gramophonedzie (Marko Miličević). To, da je predelana skladba iz leta 1942 kateri vokal je podarila Peggy Lee postala instantni hit ne bomo posebej poudarjali, bomo pa povedali, da ob izdatni domači podpori artistov kot so Veztax, Andrew Technique, Ian F., Psiho, Alex Long, Aleksij, Robert G. Roy, Symann, in kopici drugih odmevnih domačih in tujih imen, vam ni potrebno skrbeti, da bi bil še tako zahteven slušatelj sodobne elektronike nepotešen.

Na Poletni Splash POKOVKI bodo nastopili (po abecednem vrstnem redu):

DJ:
Agent Mushroom
Aleksij
Alex & Filip
Alex Long
Andrew Technique
Aneuria
Benjamin Begović
Bownr
Chiko
Daniel Greenex
Danza Macabra
Diego Trani – Ita
Drawle
F. Sonik
Freeverse
Gill – Ita
Gramophonedzie – Srb
Gregor Zemljič
Ian F.
Yuriy Tomeljev
Jovan
Loodek
Michael Noach – Ger
Mike Tekni
Mistic
Niky Benitez – Ita
Nitz – Ita
Pan
Polanski
Psiho
Qualias Dead
Rayden
Robert G. Roy
Schrauff
Symann
Utti
Veztax
Yanoosh
Zergon
Zero – Hr

LIVE:
New Wave Syria – LIVE
Noaf & Wichiwaka – LIVE
Torul – LIVE

Vstopnina:

Predprodaja- od 1.6. dalje (oba dneva): 15 € + provizija Eventim.si
Na dan dogodka (oba dneva): 20 €
Na dan dogodka (samo nedelja): 10 €

Tudi letos se bomo zbrali na tradicionalni POKOVKI, ki v novi preobleki, na novi lokaciji in ob podpori največjega ljubljanskega kluba, kluba InBox, združuje idilično naravo ob rekah Soča in Tolminka, glasbo in pozitivno druženje vseh generacij. Vse skupaj bomo začinili s kampiranjem, kreativnimi delavnicami, športom in zabavo, pika na i pa bo celodnevni nedeljski piknik ob odmevnih domačih in tujih DJ imenih.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply