Podpri glasbo. Podpri svojega didžeja na Dj Mag lestvici.

Podpri glasbo. Podpri svojega didžeja. Ti odločaš! Glasuj.

DJ Umek poziva vse ljubitelje elektronske glasbe, da glasujejo za svojega najljubšega didžeja, pa naj bo ta svetovne slave, mojster slovenske scene ali pa nekdo, ki je šele dvakrat obrnil plate in zamiksal super prehod. Skratka – kdor glasuje, vpliva na to, kaj se bo v prihodnosti poslušalo. Lestvica DJ Mag je smerokaz svetovnih didžej odrov in dirigent prihodnih partyev. Kogar ni na lestvici, ta ne obstaja. Zato – glasujte, sodelujte pri oblikovanju elektronske glasbene scene, podprite mlade DJ-e, ki vlagajo vso energijio v svoje delo in izkažite čast vsem tistim elektronskim bogovom, ki imajo romarsko moč.

Glasujte za domače, naše, slovenske DJe, ki vas bodo navduševali na svetovnih odrih in jim dajte priložnost vstopa med največje. Ko bomo skupaj nekje v tujini, bomo z veseljem rekli: “Ej, tale je pa naš!”

DJ Umek poziva vse ljubitelje elektronske glasbe, da glasujejo za svojega najljubšega didžeja, pa naj bo ta svetovne slave, mojster slovenske scene ali pa nekdo, ki je šele dvakrat obrnil plate in zamiksal super prehod.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply