Počitniške delavnice v Kreativni šoli

Brezplačne poletne delavnice za otroke in mladino

Želite tudi vi izdelati zmaja Direndaja? Morda raje cvetlice iz voska ali mavrične kolaže? V Kreativni šoli tudi v poletnih mesecih pripravljamo brezplačne kreativne delavnice, namenjene otrokom, ki želijo ustvarjalno preživeti prosti čas. Delavnice bodo potekale v prvih treh tednih šolskih počitnic, namenjene pa so otrokom med 6. in 12. letom, ki se želijo spoznati z novimi »konjički« in tako konstruktivno in kreativno izkoristiti svoj prosti čas ter pridobiti nova znanja in izkušnje.

Cvetlice iz voska, papirnate maske, pisani izdelki iz recikliranih materialov, kreativni mozaiki, senčno gledališče … – vse to so teme, na katere z malo iznajdljivosti in dobre volje lahko ustvarjate tudi sami iz materialov, ki jih velikokrat najdemo kar doma. Na delavnicah bodo udeleženci pod vodstvom naših izkušenih in ustvarjalnih mentorjev spoznali različna kreativna področja. Poudarek delavnic je na spodbujanju ustvarjalnosti otrok in pridobivanju osnov za samostojno ustvarjanje. Prav posebno pozornost pa bomo posvetili reciklaži na sto in en način.

V terminu med juniju in juliju pa smo v Kreativni šoli poskrbeli tudi za vse ostale in pripravili poletnemu ritmu prilagojene delavnice in tečaje z mislijo na tiste, ki jim delovne obveznosti med letom ne dopuščajo udeležbe, poletje pa jim nakloni nekoliko več prostega časa.  Delavnice in tečaje smo strnili v tri zaporedne dneve in ponudili dva možna termina, tako da udeležba ne bo zmotila dopustniških načrtov ali podaljšanih vikendov. Med drugim se boste lahko udeležili poletne šole oblikovanja, delavnic šivanja in fotografije.

Več informacij na 040/512-215 in na kreativnasola@atelje2050.si

Delavnice podpira: MESTNA OBČINA LJUBLJANA, Oddelek za predšolsko vzgojo in izobraževanje.

V Kreativni šoli tudi v poletnih mesecih pripravljamo brezplačne kreativne delavnice, namenjene otrokom, ki želijo ustvarjalno preživeti prosti čas. Delavnice bodo potekale v prvih treh tednih šolskih počitnic, namenjene pa so otrokom med 6. in 12. letom, ki se želijo spoznati z novimi »konjički« in tako konstruktivno in kreativno izkoristiti svoj prosti čas ter pridobiti nova znanja in izkušnje. Cvetlice iz voska, papirnate maske, pisani izdelki iz recikliranih materialov, kreativni mozaiki, senčno gledališče … – vse to so teme, na katere z malo iznajdljivosti in dobre volje lahko ustvarjate tudi sami iz materialov, ki jih velikokrat najdemo kar doma.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply