Pleasure Jam 2010

Horsefeathers Superpark Dachstein

Vremenska napoved za weekend je perfektna. Začetek sezone TTR 4 Star Europe je pred vrati! Ledenik Dachstein bo že osmič gostil eden največjih dogodkov te vrste, Pleasure Jam. Cela vrsta najboljših snowboarderjev, kreativno zasnovan snowpark, najbolj nori partiji – to je to kar naredi Horsefeathers Pleasure Jam najboljšim dogodkom!

Med 12. in 14. novembrom se bo elita snowboardanja spopadla za zelo zaželjeno zmago ter del nagradnega sklada, ki letos znaša 20000$. Čez 160 snowboarderjev iz 20 držav se bo udeležilo tekmovanja v Horsefeathers Superpark na ledeniku Dachstein. Med drugimi bomo lahko videli tudi trenutno vodilnega na lestvici turneje Swatch TTR, Gjermunda Braatena iz Norveške, ki bo naredil vse in še več da obdrži svojo pozicijo. Med obetavnimi mladimi zvezdami bomo videli finca Roope Tonteri, šveda Kevina Backströma ter belgijca Seppea Smitsa. Prisotna bosta tudi švicarja Markus Keller in Stephan Maurer. Domačin in že dobro znan tekmovalec na Pleasure Jamu, avstrijec Werner Stock je zelo navdušen nad udeležbo: “ Pleasure Jam je zame najboljši event leta. Park je vedno super pripravljen in vedno se veselim otvoritve sezone na Dachstainu.” Naš Marko Grilc se bo potrudil ter poskušal napredovati na svetovni lestvici. Prepričani smo da lahko pričakujemo borbo za vsako točko kajti začetna situacija je vedno zelo napeta!

Za tiste, ki ne bi radi zamudili ta dogodek ter od bližje spoznali celotno sceno je najboljše da si zrihtajo eden od “Sleep&Ride” paketov. Glavna sestavine Horsefeathers Pleasure “JAM”a so velik snow park, najboljši snowboarderji, nori triki ter odštekani partiji. Ne pozabite, obvezna točka za vse obiskovalce, rajdere in entuziaste je Horsefeathers Pleasure Jam Info-Point v aQi Hotel Schladming. Tukaj boste lahko dobili zadnje informacije in novičke glede tekmovanja in partijev.

Vendar je najboljše da se sami postavite v vrtinec zabave letošnjega Horsefeathers Pleasure Jam 2010!

Vremenska napoved za weekend je perfektna. Začetek sezone TTR 4 Star Europe, ki se bo odvila na ledeniku Dachstein je pred vrati! Čez 160 snowboarderjev iz 20 držav se bo udeležilo tekmovanja v Horsefeathers Superpark na ledeniku Dachstein. Med drugimi bomo lahko videli tudi trenutno vodilnega na lestvici turneje Swatch TTR, Gjermunda Braatena iz Norveške, ki bo naredil vse in še več da obdrži svojo pozicijo. Naš Marko Grilc se bo potrudil ter poskušal napredovati na svetovni lestvici. Prepričani smo da lahko pričakujemo borbo za vsako točko kajti začetna situacija je vedno zelo napeta!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply