Pleasure Jam 2010 zamaknjen za en dan

Po dolgem in tehtnem premisleku zaradi prihajajoče nevihte, so organizatorji dogodka primorani zamakniti kvalifikacije 8. Horsefeathers Pleasure Jama za en dan, s petka na soboto.

Zaključna dela so končana, prizorišče tekmovanja pa pripravljeno na tekmovalce, ki že odštevajo zadnje ure pred začetkom tekmovanja. Vsi, ki spremljate snowboardanje komaj čakate zeleno luč za začetek Pleasure Jama. Vsi pogoji za dihjemajoč dogodek so na ledeniku Dachstein, razen vremenske napovedi, ki je organizatorjem obrnila hrbet.

Organizacijski odbor, tekmovalci, predstavniki medijev ter ostali partnerji so se zbrali ob 18. uri v aQi hotelu, da predebatirajo o razmerah, prpravljenosti parka ter urniku tekmovanja. Med pogovorom so analizirali tudi trenutno vremensko napoved, da bi vsem tekmovalcem in obiskovalcem omogočili čimboljše pogoje.

Po zadnjih informacijah, konec tedna bo spremenljivo oblačen. Ta nepričakovana sprememba prinaša tudi močne vetrove, ki znajo zapihati tudi do 140km/uro. Zaradi varnostnih razlogov noben ski lift, niti gondola ne bo delala, tako da se kvalifikacije zamaknejo iz petka na soboto, finalno tekmovanje pa iz sobote na nedeljo.

Sobota, 13. November

09:00 : Trening
10:15 : Kvalifikacije 1
12:10 : Kvalifikacije 2
18:00 : Riders Meeting
21:00 : “get jammed” party @ Hohenhaus Tenne Schladming

Nedelja, 14. november

09:00 : Trening
10:15 : Finale 1
11:15 : Finale 2
12:15 : Finale 3
13:30 : Superfinale
14:30 : Podelitev nagrad

Zaključna dela so končana, prizorišče tekmovanja pa pripravljeno na tekmovalce, ki že odštevajo zadnje ure pred začetkom tekmovanja. Vsi, ki spremljate snowboardanje komaj čakate zeleno luč za začetek Pleasure Jama. Vsi pogoji za dihjemajoč dogodek so na ledeniku Dachstein, razen vremenske napovedi, ki je organizatorjem obrnila hrbet. Organizacijski odbor, tekmovalci, predstavniki medijev ter ostali partnerji so se zbrali ob 18. uri v aQi hotelu, da predebatirajo o razmerah, prpravljenosti parka ter urniku tekmovanja. Med pogovorom so analizirali tudi trenutno vremensko napoved, da bi vsem tekmovalcem in obiskovalcem omogočili čimboljše pogoje.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply