Pintar in Lavtar med najboljših petnajst v Raurisu

Slovenski telemark smučarji še naprej navdušujejo z lepimi rezultati. Luka Pintar je po štirinajstem mestu, ponovno navdušil z enajstim mestom.

"Presenečen sem, da sem tudi v sprintu konkurenčen najboljšim. Forma je na visokem nivoju in temu primerni so tudi rezultati, saj sem letos zares veliko treniral in praktično vse podredil telemarku. Upam, da bom tudi na domačih tekmah tako hiter," je dejal Pintar, ki je bil presrečen z dvema uvrstitvama med najboljših petnajst. Da je bilo veselje v slovenski reprezentanci popolno  je poskrbel Jan Lavtar, ki je končal na dvanajstem mestu. "Super rezultat, to sem potreboval po včerajšnjem odstopu. Na koncu se je vse izšlo tako kot smo si želeli. Upam, da bo tudi na domači tekmi tako." Tine Kolenc je tekmo končal na 26. mestu ter s tem ponovno usvojil točke za svetovni pokal. Matija Liška zaradi lažje poškodbe kolena v drugem teku ni nastopil.

Na zelo zahtevni postavitvi se je najbolje znašel Francoz Phillipe Lau, ki je v drugem teku deklasiral tekmece. Pri dekletih je ponovno slavila Amelie Reymond(SUI). Slovenska reprezentanca se že jutri odpravlja v Bohinj kjer se bodo do konca tedna pripravljali na tekme svetovnega pokala, ki jih gosti Senožeta v Bohinju.

Slovenski telemark smučarji še naprej navdušujejo z lepimi rezultati. Luka Pintar je po včerajšnjem štirinajstem mestu danes ponovno navdušil z enajstim mestom. “Presenečen sem, da sem tudi v sprintu konkurenčen najboljšim. Forma je na visokem nivoju in temu primerni so tudi rezultati, saj sem letos zares veliko treniral in praktično vse podredil telemarku. Upam, da bom tudi na domačih tekmah tako hiter,” je dejal Pintar, ki je bil presrečen z dvema uvrstitvama med najboljših petnajst.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply