Peter Lovenjak @ WFF WORLDCAHMPIONSHIP 2008

Maxximum Team na svetovnem prvenstvu v fitnesu

V soboto 8. novembra 2008 bo v Nemčji v Petersbergu pri Fuldi svetovno prvenstvo v fitnesu »WFF WORLDCAHMPIONSHIP 2008«.

Tekmovanje poteka pod okriljem WFF – World fitness federation

Na tekmovanju bo član tričlanske reprezentance iz SV konca Slovenije tudi 19 letni Peter Lovenjak, doma iz Dražencev pri Ptuju. Tekmovanja se bo udeležil v najmočnejši juniorski kategoriji – Super body (21let + 364 dni), v kateri je lani zmagal in bo torej letos branil naslov svetovnega prvaka.

Peter Lovenjak je:

svetovni NABBA juniorski prvak,
svetovni juniorski prvak WFF in
Universe WFF juniorski prvak
član slovenske reprezentance pod okriljem Maxximum Teama

Ambiciozni in perspektivni Peter Lovenjak bo na dan tekmovanja 8. novembra dopolnil 20. rojstni dan. V reprezentanci, ki je že na poti v Nemčijo sta še Dalibor Kovačevič in Matjaž Plausteiner z ekipo. Tekmovanja se bo udeležilo predvidoma 200 tekmovalcev iz celega sveta.

PRIHODNOST : Peter Lovenjak in Dalibor Kovačevič – državni juniorski IBFA prvak iz leta 2007 (oba člana Maxximum Teama) se bosta že 15. novembra v Kopru udeležila svetovnega prvenstva zveze IBFA v bodybuildingu in fitnesu, ki bo po mnogih letih v Kopru. Tam pričakujejo tekmovalce tudi iz Hrvaške, Italije, Francije, Madžarske, Srbije in drugih držav.

V soboto 8. novembra 2008 bo v Nemčji v Petersbergu pri Fuldi svetovno prvenstvo v fitnesu »WFF WORLDCAHMPIONSHIP 2008«.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply