Otvoritev Meseca kulture z Dubioza Kolektiv

ob 20.00 @ Kino Šiška, Ljubljana

Otvoritev Meseca kulture ŠOU v Ljubljani v Kinu Šiška bodo zaznamovali gledališko-glasbeni izbruhi Improligašev, koncert trubačev Fešta Band in skupine Dubioza kolektiv – z dobrimi vibracijami, pozitivno energijo in poskočnimi ritmi.

Mesec marec je pri Študentski organizaciji Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) že tradicionalno namenjen kulturi. Kultura bo ljubljanskim študentom letos na dlani že deseto leto. Letošnji Mesec kulture ŠOU v Ljubljani se lahko pohvali z doslej največjim naborom najrazličnejših brezplačnih kulturnih dogodkov: zgodilo se jih bo več kot 40. Kulturna ponudba bo študentom in tudi vsem ostalim na voljo od ponedeljka, 1. marca 2010. Otvoritev Meseca kulture ŠOU v Ljubljani bo v Kinu Šiška, zaznamovali pa jo bodo gledališko-glasbeni izbruhi Improligašev, koncert trubačev Fešta band in skupine Dubioza kolektiv – z dobrimi vibracijami, pozitivno energijo in poskočnimi ritmi. Vstop na dogodek bo mogoč z brezplačnimi vstopnicami, ki jih bo mogoče prevzeti na Info točki ŠOU Športa v Metropolu na Kersnikovi 6, na dan prireditve pa tudi v Kinu Šiška.

Sicer bodo prvi teden Meseca kulture ŠOU v Ljubljani zgodili razstava študentov Akademije za likovno umetnost in oblikovanje v Hostlu Celica, prvi predizbor natečaja za neuveljavljene rock skupine Rock izziv 2010, revija študentskih pevskih zborov, plesna delavnica in potopisno predavanje. Drugi teden Meseca kulture ŠOU v Ljubljani se bo začel 8. marca z Dnevom študentk, nadaljeval pa s koncertom komornih zasedb v Slovenski filharmoniji, drugim predizborom natečaja za neuveljavljene rock skupine Rock izziv 2010, študentsko modno revijo, večerom študentov Akademije za glasbo, jam sessioni in različnimi delavnicami. Teden od 8. do 14. marca bo še posebej zanimiv tudi zato, ker bodo imeli študentje ob predložitvi študentske izkaznice vse teden prost vstop v muzeje, galerije in Kinoteko v Ljubljani in okolici. Brezplačne ustvarjalne delavnice v Hostlu Celica bodo popestrile tretji teden Meseca kulture ŠOU v Ljubljani, ko se bo zgodil še pesniški večer, medfakultetno prvenstvo v Impro ligi in plesna predstava. Drugi filmski večer študentov AGRFT bo uvod v četrti teden Meseca kulture ŠOU v Ljubljani, ki ga bo zaznamoval še Afterparty z Radiem Študent v Menzi pri Koritu na Metelkovi. Celoten program meseca je na voljo na spletni strani.

Otvoritev Meseca kulture ŠOU v Ljubljani v Kinu Šiška bodo zaznamovali gledališko-glasbeni izbruhi Improligašev, koncert trubačev Fešta Band in skupine Dubioza kolektiv – z dobrimi vibracijami, pozitivno energijo in poskočnimi ritmi. Brezplačne vstopnice za obisk dogodka lahko prevzamete na Info točki ŠOU Športa, Metropol, Kersnikova 6, na dan prireditve pa tudi v Kinu Šiška. Število vstopnic je omejeno, zato pohitite.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply