Otroško državno prvenstvo na Rogli.

Powered by Elan Snowboards

26. februarja 2011 bo v snežnem parku na Rogli (Mašinžaga) potekal otroški državni pokal v deskanju na snegu in sicer v disciplini Slopestyle. Dečki se bodo pomerili v dveh kategorijah, mlajši (letnik 99 in mlajši) in starejši dečki (letniki 96,97 in 98), deklice pa v eni (letnik 96 in mlajše).

Serija treh tekem (druga bo 12.3. na Mariborskem Pohorju – Funcross, tretja pa 19.3. na Voglu –Slopestyle) bo odločala o zmagovalcih za naslov otroškega državnega prvaka. Organizator je poskrbel za bogate nagrade. Zmagovalci skupnega seštevka bodo prejeli produkte Elan Snowboards, Spy in Grenade, posebno nagrado pa bo prejel klub, ki ga bo na tekmah otroškega državnega pokala zastopalo največ mladih deskarjev.

Splošne informacije o prijavah, štartnini, točkovanju, druge zahteve in dodatne informacije si lahko preberete na njihovi spletni strani. Vljudno vabljeni, da se tekmovanja udeležite v čim večjem številu!

Se vidimo v soboto na Rogli!

26. februarja 2011 bo v snežnem parku na Rogli (Mašinžaga) potekal otroški državni pokal v deskanju na snegu in sicer v disciplini Slopestyle. Dečki se bodo pomerili v dveh kategorijah, mlajši (letnik 99 in mlajši) in starejši dečki (letniki 96,97 in 98), deklice pa v eni (letnik 96 in mlajše). Serija treh tekem (druga bo 12.3. na Mariborskem Pohorju – Funcross, tretja pa 19.3. na Voglu –Slopestyle) bo odločala o zmagovalcih za naslov otroškega državnega prvaka. Organizator je poskrbel za bogate nagrade. Zmagovalci skupnega seštevka bodo prejeli produkte Elan Snowboards, Spy in Grenade, posebno nagrado pa bo prejel klub, ki ga bo na tekmah otroškega državnega pokala zastopalo največ mladih deskarjev.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply