Otroški državni pokal na Pohorju

Elan Kids Tour 2011: 2. etapa

Na Mariborskem Pohorju se je v soboto odvila druga tekma otroškega državnega pokala v deskanju na snegu. Tekmovalci so se pomerili v treh kategorijah, Starejši dečki, mlajši dečki in deklice. Prva vožnja, ki se je pričela ob 11. uri je bila očitno tudi odločilna, saj so v njej čas zmagovalne vožnje postavili zmagovalci vse treh kategorij.

Pri starejših dečkih je z odlično prvo vožnjo zmagal Tit Štante, drugi je bil z manj kot sekundo zaostanka Max Kralj Kos, tretji pa Maks Hribar. Med mlajšimi dečki je zmagal Bono Kralj Kos z več kot dvema sekundama prednosti pred drugo in tretje uvrščenima bratoma Samec. Jaka Samec je zasedel 2. mesto, Jure Samec pa 3. mesto. Pri deklicah pa je najhitrejši čas postavila Tjaša Gašperlin, na drugem mestu ji je sledila Zarja Žvan, na tretjem pa Sara Goltes.

Na Mariborskem Pohorju se je v soboto odvila druga tekma otroškega državnega pokala v deskanju na snegu. Tekmovalci so se pomerili v treh kategorijah, Starejši dečki, mlajši dečki in deklice. Prva vožnja, ki se je pričela ob 11. uri je bila očitno tudi odločilna, saj so v njej čas zmagovalne vožnje postavili zmagovalci vse treh kategorij. Pri starejših dečkih je z odlično prvo vožnjo zmagal Tit Štante, drugi je bil z manj kot sekundo zaostanka Max Kralj Kos, tretji pa Maks Hribar.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply