NUNSLAUGHTER (ZDA), SATHANAS (ZDA), AGE OF AGONY (Hu), DALKHU (Slo) @ ch0

Dirty Skunks & Ch0 predstavljajo

NUNSLAUGHTER. Za tiste, ki poznajo ime, vedo, kaj ta Ameriška skupina predstavlja. Za tiste, ki ne, morajo vedeti, da Nunslaugher so pravi death metal, tak kot ta mora biti. Tukaj ni sledu o nadpovprečni produkciji, o nadzvočno hitrih udarcih, tudi 100 kitarskih solotov na pesem ne boste našli. Nunslaughter ponujajo surov, grd, satanski death metal! Od leta 1987 skupina brez prestanka snema demote, male plošče in albume. Teh izdaj je okoli 100 in številka se z vsakim letom osupljivo veča. Govora je o skupini, ki že več kot 20 let s strastjo in pravim pristopom kuje prvinski death metal v pristni undeground maniri. Govora je o kultni skupini, ki nikoli ni odstopila od načel podzemlja in le vprašanje je kolikokrat v življenju boste še imeli priložnost si jih ogledati v živo.

Na turneji jih spremljajo rojaki SATHANAS, kateri prav tako valjajo prvinski death metal po underground sceni že drugo desetletje. Poleg njih bodo igrali še madžarski AGE OF AGONY, ki veljajo kot staroste madžarske death metal underground scene.

Vstopnina: z rezervacijo na www.dirtyskunks.org 15 € / brez 18 €

NUNSLAUGHTER. Za tiste, ki poznajo ime, vedo, kaj ta Ameriška skupina predstavlja. Za tiste, ki ne, morajo vedeti, da Nunslaugher so pravi death metal, tak kot ta mora biti. Tukaj ni sledu o nadpovprečni produkciji, o nadzvočno hitrih udarcih, tudi 100 kitarskih solotov na pesem ne boste našli.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply