Novo leto v K4: POJAČAJ NA 11!

Ob 23. uri, Klub k4, Ljubljana

V zraku je vročica, stene se potijo, basi so skoraj dohiteli utrip množice. Nihče se več ne sprašuje, ali so njegovi plesni gibi videti nerodno, vse pod odrom je v pričakovanju novoletne distorzije. Glasnost je že navita na 10, vse skupaj pa je treba potisniti še malce naprej, morda čez rob? Kam od tukaj? Kaj še lahko narediš? Pojačaj na 11 in vstopi z nami v novo leto skozi membrano zvočnika!

Prva glava, ki bo letos prebijala pulzirajočo zvočno kožico, pripada Shur-i-kanu, londonskemu deep house zanesenjaku. Shur-i-kan ali Tom Szirtes je mož, ki je že skoraj desetletje eden stebrov čistokrvne house glasbe. Z izdajami na založbah NRK, Simple, Urban Torque in Physical Graffiti ter komadi »Living Inside«, »I Want It«, »Special Powers«, »Future Fantasy« in številnimi ostalimi skrbi, da house ostaja v hiši. Priznani mojster remiksov, ki je na svoj ritem prevedel komade šefov (Miguel Migs, Fred Everything in Akabu), je skupaj s škotsko house legendo Miltonom Jacksonom nedavno ustanovil lastno založbo Dark Energy Recordings, kjer pod svojim okriljem zbira talente, kakršni so Sei A, Burnski in Daniel Kyo. Na manjšem plesišču bo ozvočenje z mimožanrskimi biti trgal Gramatik, domači hip-hop gastarbeiter, ki se je s svojo prvo izdajo prebil na 24. mesto najbolj prodajanih elektro house komadov na Beatportu. Ampak to je bil le začetek. Pet, štiri, tri, dva, ena, enajst!

PRVIH 200 OBISKOVALCEV, POČASTIMO Z DVOJNIM JAMESONom IN REDBULLom, zato čuvi karto!

Veliki:
SHUR-I-KAN (Freerange Records, Dark Energy / UK)
Han vs. Shelvin (Jack In The Box)
Stojan (Polyphonia)
Jutranji glavobol

Mali:

Gramatik (Cold Busted)
Marvin (P4B)
Besso vs. Cabron (P4B)
Danaya (Drumwise)
Bayo

Video:
etc. (Trajna, Eurocrem)

Vstop:
do 24h: 16 €
letak / študent / member: 18 €
po 24h / ostali:  20 €

V zraku je vročica, stene se potijo, basi so skoraj dohiteli utrip množice. Nihče se več ne sprašuje, ali so njegovi plesni gibi videti nerodno, vse pod odrom je v pričakovanju novoletne distorzije. Glasnost je že navita na 10, vse skupaj pa je treba potisniti še malce naprej, morda čez rob? Kam od tukaj? Kaj še lahko narediš? Pojačaj na 11 in vstopi z nami v novo leto skozi membrano zvočnika! Prva glava, ki bo letos prebijala pulzirajočo zvočno kožico, pripada Shur-i-kanu, londonskemu deep house zanesenjaku. Shur-i-kan ali Tom Szirtes je mož, ki je že skoraj desetletje eden stebrov čistokrvne house glasbe.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply