Novi single Jadranke Juras

Jadranka Juras predstavlja novi single z aktualnega albuma Sakura, ki se je med poslušalci že dodobra zasidral s singli Če ne bomo sami, Lalalalala in Podej naprej.

Novi single pa nosi naslov KO SE SPET SREČAVA. Čuten, prepričljiv vokal pevke, ki že od začetka kariere velja za izjemno vokalistko, v kombinaciji z lepim besedilom, je zaživel kot ena zadnjih glasbenih kompozcij za album Sakura. A je bil kljub temu od samega nastanka dalje ena najljubših Jadrankinih pesmi, ki se nahajajo na aktualnem albumu.

‘Ta pesem se je snemala kot ena izmed zadnjih za album, vokal pa sem posnela v studiu RDYO DJ’s v Ljubljani. Vesela sem, da se je med drugimi glasbeniki odzvala povabilu tudi Blažka Oberstar, ki je odigrala solo vložek na flavti – Blažka je študentka Univerze za klasično glasbo v Grazu – sicer pa je moja zelo dobra prijateljica, s katero sodelujem že od prvih koncertnih nastopov, ki sem jih imela pri prvem albumu,’ pravi Jadranka.

Pesem Ko se spet srečava je v celoti avtorsko delo prekaljenega avtorja, sicer tudi producenta pesmi številnih drugih izvajalcev, Cazzafure, ki je z Jadranko sodeloval že pri njenem samostojnem prvencu Anima in je med drugim ‘zakrivil’ tudi uspešnico Ko bi le vedel.

In čeprav je Jadranka letošnje poletje že po tradiciji preživela dopustniško – saj pravi, da sicer preostalih 11 mesecev v letu ne bi mogla preživeti ‘na kopnem’ – njena glasbena kariera ne miruje. ‘Do novega leta bom posnela tudi jazzovski CD ob spremljavi klavirja, prihodnje leto pa začnem delati na novem, tretjem albumu. Tudi moja prenovljena spletna stran je končno zaživela, oblikoval jo je Akira Ono, Japonec, ki študira v Milanu in s katerim me je spoznal dober prijatelj, v končno obliko pa jo je postavil Andrej Zadnik.’

Jesenski načrti se poleg promocije novega singla Ko se spet srečava dotikajo predvsem koncertov, saj načrtuje manjšo koncertno turnejo po najrazličnejših slovenskih odrih. Nedavno, 10. septembra, je nastopila v Krškem, sledita pa nastopa 16.10. v Novem Mestu in 22.10. v Cerknici. Jadranka obljublja, da bo novembra svoje glasbeno ustvarjanje predstavila tudi publiki v Celju in Ljubljani.

Novi single pa nosi naslov KO SE SPET SREČAVA. Čuten, prepričljiv vokal pevke, ki že od začetka kariere velja za izjemno vokalistko, v kombinaciji z lepim besedilom, je zaživel kot ena zadnjih glasbenih kompozcij za album Sakura. A je bil kljub temu od samega nastanka dalje ena najljubših Jadrankinih pesmi, ki se nahajajo na aktualnem albumu. ‘Ta pesem se je snemala kot ena izmed zadnjih za album, vokal pa sem posnela v studiu RDYO DJ’s v Ljubljani. Vesela sem, da se je med drugimi glasbeniki odzvala povabilu tudi Blažka Oberstar, ki je odigrala solo vložek na flavti.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply