Nova spletna radijska oddaja!

"House you radio show" je oddaja z elektronsko glasbo blagovne znamke House you dj bookings, snemana v živo v lastnem studiju agencije.

Vsak začetek meseca lahko slišite kaj je aktualnega na svetovni klubski sceni. Idejni vodja projekta je dj Matt the house Fox, ki je hkrati glavni moderator in glasbeni urednik, pripravlja pa se s pomočjo dj-ev z agencije. Oddaja vsebuje: veliko dobre house glasbe (od funky, vocal, soulful, vse do electro, pumpin, tribal, minimal, progresive in tech-house), vsakič v oddaji pod lupo eden izmed tujih artistov v biografiji in diskografiji, prav tako promocijsko zavrteni tri neizdane house novosti, ki so perspektivne za bodoči klubski hit, za mešalno mizo gostovanje uveljavljenih slovenskih dj-ev, pregled mesečnega napovednika eventov in nasveti kje se kvalitetno zabavati, za Vas imamo vsakič še nagradne igre in veliko zanimivih informacij nasploh glede klubske kulture.

Oddaja je izdelana en-krat mesečno in je trenutno licenčna samo na spletu www.house-you.com. Omogočena je možnost poslušanja in download-anja s spletne strani štiri tedne po objavi, prav tako nagradna igra poteka v obdobju do naslednje oddaje.

Vsa morebitna vprašanja, predlogi, graje ali pohvale sprejemajo na elektronskem naslovu deteam@gmail.com in temi primerno odgovorimo v najkrajšem možnem času!

HOUSE-YOU

“House you radio show” je oddaja z elektronsko glasbo blagovne znamke House you dj bookings, snemana v živo v lastnem studiju agencije.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply