Nočno zborovanje v Ambasadi Gavioli

Na predvečer pomladnega enakonočja so v Ambasadi Gavioli glasbo mešali izbrani mojstri hišnih ritmov z obeh strani Atlantika.

Mike Vale, Pookie, Roy McLaren, Danism, Sandy Rivera, Harry "Choo Choo" Romero in tandem Shapeshifters so spletli čudovito zvočno kuliso za prihod pomladi, nekateri med njimi so se celo pomešali med množico na plesišču in zaplesali s svojimi gosti. Vrhunec prekratke noči pa je bilo zadnje pol ure programa, ko je plesišče obsijala jutranja zarja in so se hkrati za mešalno mizo zabavali Harry, Sandy, Simon in Max.

Da je bilo vse skupaj še bolj izvenserijsko, so v Ambasadi v soboto snemali tudi kadre za nov italijansko-slovenski film Faccia d’Angelo / Angelski obraz z lanskim dobitnikom zlate palme za moško vlogo Eliom Germanom.

Naslednji Nocturnalov žur se bo v naši bližini zgodil julija v poreškem klubu Byblos, izolski Nocturnal Gathering je posnela tudi ekipa Defected TV, Ambasada pa je že pripravljena na premierni obisk Fatboy Slima pri nas – 29. aprila.

Fotogalerija pa tukaj.

Gregor Zalokar

Na predvečer pomladnega enakonočja so v Ambasadi Gavioli glasbo mešali izbrani mojstri hišnih ritmov z obeh strani Atlantika. Mike Vale, Pookie, Roy McLaren, Danism, Sandy Rivera, Harry “Choo Choo” Romero in tandem Shapeshifters so spletli čudovito zvočno kuliso za prihod pomladi, nekateri med njimi so se celo pomešali med množico na plesišču in zaplesali s svojimi gosti, vrhunec prekratke noči pa je bilo zadnje pol ure programa, ko je plesišče obsijala jutranja zarja in so se hkrati za mešalno mizo zabavali Harry, Sandy, Simon in Max. Naslednji Nocturnalov žur se bo v naši bližini zgodil julija v poreškem klubu Byblos, Ambasada pa je že pripravljena na premierni obisk Fatboy Slima pri nas – 29. aprila.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply