Nočna izmena X

10. Nočne izmene, ki bo ta petek, 27. avgusta 2010 v Anhovem od 19.30 dalje.  Letos bo presežkov veliko – na Salonitov oder se vračata skupini Siddharta in Elvis Jackson, ki sta nastopili že na prvi Nočni izmeni, poleg njih pa nas bosta podžgali tudi skupini Tabu in Kingston. Za ogrevanje bosta poskrbela izjemna Slon in Sadež, ter skupine Eternity, Turn Around in Sons. Dogodek bo začinjen tudi s presenečenji, kot se za jubilej spodobi.

Glasbeno – kulturni dogodek, ki bo letos organiziran že desetič zapovrstjo, je postal tradicionalna oblika druženja mladih in vseh ljubiteljev dobre zabave ob koncu poletja, na katerem so se v preteklih devetih letih zvrstile številne znane slovenske glasbene skupine. Letošnja Nočna izmena bo glede na nabor izvajalcev nekaj res posebnega, posledično pa se obeta res vrhunska zabava ob 10. obletnici festivala! VSTOPNINE NI!

Tako, kot je že vsa leta v navadi, bo tudi letos organiziran brezplačni avtobusni prevoz iz Nove Gorice, Tolmina in Kanala na prizorišče (in nazaj, seveda).

10. Nočne izmena bo ta petek, 27. avgusta 2010 v Anhovem od 19.30 dalje. Letos bo presežkov veliko – na Salonitov oder se vračata skupini Siddharta in Elvis Jackson, ki sta nastopili že na prvi Nočni izmeni, poleg njih pa nas bosta podžgali tudi skupini Tabu in Kingston. Za ogrevanje bosta poskrbela izjemna Slon in Sadež, ter skupine Eternity, Turn Around in Sons. Dogodek bo začinjen tudi s presenečenji, kot se za jubilej spodobi. Nočna izmena bo glede na nabor izvajalcev nekaj res posebnega, posledično pa se obeta res vrhunska zabava ob 10. obletnici festivala! VSTOPNINE N


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply