“No Roof” @ Park Zvezda

ŠD Ilužn organizira v torek, 24.6. – v Ljubljani prireditev z imenom "No Roof". Dogodek se bo zgodil v parku Zvezda (v centru Ljubljane) na dan zaključka pouka; njegovo sporočilo pa je jasno – "Nimamo strehe nad glavo".

Ob 15.00 bodo začeli s tiskovno konferenco projekta Urban Roof, na kateri bodo opozorili na pereče pomanjkanje infrastrukture za urbane športe v prestolnici. Urban Roof je projekt, ki združuje vse urbane športe pod eno streho.
Ob 16:00 se bo v parku Zvezda začelo osrednje dogajanje: postavili bodo premični skate park, ki bo prilagojen vsem športom. V skejtanju, bajkanju in rolanju bodo potekali poldrugo uro trajajoči sessioni. V vsakem športu se bodo tekmovalci potegovali za lepe nagrade – in sicer v kategorijah »best trick« in »rider of the day«. Po dogajanju v skate parku bodo mimoidočim predstavili športno plezanje na umetni plezalni steni, brejkerji pa bodo betlali na zaključku prireditve, ko vas bodo navdušili za projekt Urban Roof in podelili nagrade najboljšim.

Potek:
15:00 – 15:30 – tiskovna konferenca
16:00 – 17:30 – inline
17:30 – 19:00 – skate
19:00 – 20:30 – bmx
20:00 – 21:00 – climb
20:30 – 21:30 – brake dance in zaključek

Posebni gostje:
– Zoran Janković
– 6pack Čukur
– Simon Stojko Falk
– Nikolovski

Sponzorji:
– Red Bull
– Heiniken
– Evian
– Hot-Horse
– Cockta
– Triglav
– Obsešen
– CityWall
– Plohar
– Snickers
– Mestna občina Ljubljana
– ŠOU

ŠD Ilužn organizira v torek, 24.6. – v Ljubljani prireditev z imenom “No Roof”. Dogodek se bo zgodil v parku Zvezda (v centru Ljubljane) na dan zaključka pouka; njegovo sporočilo pa je jasno – “Nimamo strehe nad glavo”.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply