Nevember1: novi singl “Izlet v neznano”

Zasedba NEVEMBER1, ki je nazadnje predstavila single DISKO, DISKO, te dni pripravlja novi videospot. Novembra ga bodo predstavili skupaj z novim singlom IZLET V NEZNANO. ‘Življenje je izlet v neznano. Nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim ovinkom, zato je še tako bolj pomembno biti tukaj in zdaj. Prevečkrat životarimo za spomine in načrte, na zdaj pa vedno pozabimo!’

Single je med hitrejšimi pesmimi z aktualnega albuma ‘Himne, hvalnice, molitve, cifre, vojaki in disko’, ki je izšel v prvi polovici letošnjega leta. Prihajajoči videospot pa bo kompilacija utrinkov s koncertov, roadtripov, intervjujev, pravijo fantje, nastaja pa v sodelovanju z Dejanom Baboskom. Sicer na slovenski sceni dobro poznan režiser je zasebno njihov dobri prijatelj, ki je skupino Nevember1 s kamero že poleti spremljal na festival na Poljsko, kjer so se predstavili ob kopici zanimivih, mednarodnih glasbenih imen.

‘To poletje nam je bilo še posebej v čast delati z Babom. Dolgo smo že prijatelji, a vedno smo o njegovem delu poslušali samo od drugih. Ker nikomur ne verjamemo na besedo, je bil to zadnji čas, da preverimo, če je tip res sposoben,’ so o sodelovanju s hudomušnim nasmeškom na obrazu  povedali Nevember1.

‘Kopico posnetkov, ki so nastali med poletnim koncertiranjem, bomo tako podložili pod pesem IZLET V NEZNANO, ki je naš novi single. Posnetki so pripravljeni, čaka nas le še nekaj dela z montažo. Poletje je bilo za naš bend nepozabno in z velikim veseljem bomo to ovekovečili v obliki videospota. Kot mlad bend smo bili namreč prvič deležni resnih koncertnih odrov, doma in na tujem. Stisnili smo veliko novih rok in oder delili z mnogimi izvajalci. Bil je dober štart odrskega življenja benda in bilo bi škoda, če tega ne bi zabeležili na video,’ je povedal pevec Primož P. Ram Siter. ‘Verjamemo, da bo gledalcem všeč. Obljubljamo veliko odrske akcije, ceste in norije. V najslabšem primeru pa bomo imeli popeglan arhiv za vnuke.’

Zasedba NEVEMBER1, ki je nazadnje predstavila single DISKO, DISKO, te dni pripravlja novi videospot. Novembra ga bodo predstavili skupaj z novim singlom IZLET V NEZNANO. ‘Življenje je izlet v neznano. Nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim ovinkom, zato je še tako bolj pomembno biti tukaj in zdaj. Prevečkrat životarimo za spomine in načrte, na zdaj pa vedno pozabimo!’ Single je med hitrejšimi pesmimi z aktualnega albuma ‘Himne, hvalnice, molitve, cifre, vojaki in disko’, ki je izšel v prvi polovici letošnjega leta. Prihajajoči videospot pa bo kompilacija utrinkov s koncertov, roadtripov, intervjujev, pravijo fantje, nastaja pa v sodelovanju z Dejanom Baboskom. Sicer na slovenski sceni dobro poznan režiser je zasebno njihov dobri prijatelj, ki je skupino Nevember1 s kamero že poleti spremljal na festival na Poljsko, kjer so se predstavili ob kopici zanimivih, mednarodnih glasbenih imen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply