Nekaj novičk iz tabora smučarskega krosa

Slovenska ekipa v smučarskem krosu se je 23. septembra, zopet odpravila na trening na švicarski ledenik Saas Fee.

Na šestdnevnem treningu si že tretjič letos obetajo odlične razmere. Sašo Farič in peterico fantov – Filipa Flisarja, Simona Jecla, Mateja Adorjana, Alana Vidoviča in novinca Bora Kunovarja – v Švici čaka dobro pripravljena proga, dolga okrog 40 sekund, ter dva kompleta vratic za trening štarta. Progo (in stroške) si bodo delili z nekaj tekmovalci drugih reprezentanc.

"Od aprila se dvakrat do trikrat dnevno telesno pripravljam, tako dobro še nisem bila pripravljena. Za menoj je tudi petnajst dni zelo dobrega treninga na smučeh. Pred menoj sta še dva meseca priprav, tako da o rezultatih še ne bi govorila. Želim pa si dobre sezone, ne le dobrega nastopa na olimpijskih igrah," je povedala Saša.

Primož pa je dejal: "Sašina lanska poškodba je sanirana, vsaj fizično. Naše delo poteka po načrtih, kot drugi pa imamo tudi mi težave s pokrivanjem stroškov. Upam, da nam decembra ne zmanjka denarja."

Slovenska ekipa v smučarskem krosu se je 23. septembra, zopet odpravila na trening na švicarski ledenik Saas Fee. Na šestdnevnem treningu si že tretjič letos obetajo odlične razmere. Sašo Farič in peterico fantov – Filipa Flisarja, Simona Jecla, Mateja Adorjana, Alana Vidoviča in novinca Bora Kunovarja – v Švici čaka dobro pripravljena proga, dolga okrog 40 sekund, ter dva kompleta vratic za trening štarta. Progo (in stroške) si bodo delili z nekaj tekmovalci drugih reprezentanc.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply