Naučite se surfati v samo 2 urah

Odprl se je nov windsurfing center v Novigradu

Zabavno je, sigurno, enostavno in zdravo. Windsurfing je odličen šport za vse starosti, ne potrebujete predzanja ali svoje opreme. 

Gre za kombinacijo jadranja in deskanja. Sestavljen je iz windsurf deske, navadno 2-4 metrov dolge, ki jo poganja vpliv vetra na jadro. Jadro je priključeno na desko, je prosto vrtljivo in vsebuje jambor, bum. Površina jader se giblje od manj kot 3.0m2 na več kot 12m2 odvisno od pogojev, spretnosti in vrste windsurfinga.

Novi windsurfing center se nahaja v kempu Mareda in organizira vse vrste windsurfing tečajev. Tudi če nimate svoje opreme, jo lahko na licu mesta najamete.

Zabavno je, sigurno, enostavno in zdravo. Windsurfing je odličen šport za vse starosti, ne potrebujete predzanja ali svoje opreme. Gre za kombinacijo jadranja in deskanja. Sestavljen je iz windsurf deske, navadno 2-4 metrov dolge, ki jo poganja vpliv vetra na jadro. Jadro je priključeno na desko, je prosto vrtljivo in vsebuje jambor, bum. Površina jader se giblje od manj kot 3.0m2 na več kot 12m2 odvisno od pogojev, spretnosti in vrste windsurfinga.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply