NAJVEČJI DOGODEK ZA ELAN V LETU 2010

Na otvoritvi sejma Internautica 2010 je Elan širši javnosti predstavil novi plovili Elan 350 in Impression 444. Distributerji iz širnega sveta, kateri so se premiere udeležili že večer prej, so bili navdušeni nad ploviloma.

Plovila je razkril predsednik vlade Borut Pahor ob navzočnosti predsednika uprave Elan skupine dr. Roberta Ferka. Dogodek so zaokrožili s predstavitvijo zimske tekmovalne ekipe. Na Elanovih smučeh bodo v novi sezoni, poleg Andreja Šporna, Mitje Valenčiča, Bernarda Vajdiča in mnogih drugih, smučali še Ana Jelušič, Ana Drev, Matic Skube in Andrej Križaj.

Elan skupina je v prihodnosti usmerjena v razvoj novih projektov in še večjo prepoznavnost slovenske blagovne znamke Elan v svetovnem pokalu in nasploh.

Na otvoritvi sejma Internautica 2010 je Elan širši javnosti predstavil novi plovili Elan 350 in Impression 444. Distributerji iz širnega sveta, kateri so se premiere udeležili že večer prej, so bili navdušeni nad ploviloma. Plovila je razkril predsednik vlade Borut Pahor ob navzočnosti predsednika uprave Elan skupine dr. Roberta Ferka. Dogodek so zaokrožili s predstavitvijo zimske tekmovalne ekipe. Na Elanovih smučeh bodo v novi sezoni, poleg Andreja Šporna, Mitje Valenčiča, Bernarda Vajdiča in mnogih drugih, smučali še Ana Jelušič, Ana Drev, Matic Skube in Andrej Križaj. Elan skupina je v prihodnosti usmerjena v razvoj novih projektov in še večjo prepoznavnost slovenske blagovne znamke Elan v svetovnem pokalu in nasploh.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply