Nagradna igra: Quiksilver Tony Hawk show

Odleti s prijateljem za vikend v Pariz.

Največji skejterski žur vseh časov ob 40-letnici Quiksilverja: legenda skejtanja Tony Hawk s prijatelji, 4 urni show na največji rampi ever!, live koncert, glasbeni gostje, after party v surfing baru do jutra!

Sodeluj v nagradni igri in osvoji povratni let, nastanitev in obisk tega izjemnega dogodka zate in za tvojega prijatelja! Kot dodatek te še oblečejo v Roxy ali Quiksilver! Izpolni kupon in zmagaj v nagradni igri! Kupon najdeš tudi v poslovalnicah. Sprintaj in izpolnjenega prinesi do 11. novembra v trgovine Forma F+ ali Quiksilver v Sloveniji:

Trgovina QUIKSILVER Ljubljana, Mestni trg 10, 1000 Ljubljana
Trgovina QUIKSILVER Maribor, Slovenska cesta 17, 2000 Maribor
Forma F+, Šmartinska 53, Ljubljana
Klub Forma F+, Blatnica 14, Trzin
Franšizna trgovina Forma F+, Glavni trg 21, Novo mesto

Največji skejterski žur vseh časov ob 40-letnici Quiksilverja: legenda skejtanja Tony Hawk s prijatelji, 4 urni show na največji rampi ever!, live koncert, glasbeni gostje, after party v surfing baru do jutra! Sodeluj v nagradni igri in osvoji: povratni let, nastanitev in obisk tega izjemnega dogodka zate in za tvojega prijatelja! Plus: oblečemo te v Roxy ali Quiksilver! Izpolni kupon in zmagaj v nagradni igri! Kupon najdeš tudi v poslovalnicah. Sprintaj in izpolnjenega prinesi do 11. novembra v trgovine Forma F+ ali Quiksilver v Sloveniji: Trgovina QUIKSILVER Ljubljana, Mestni trg 10, 1000 Ljubljana Trgovina QUIKSILVER Maribor, Slovenska cesta 17, 2000 Maribor Forma F+, Šmartinska 53, Ljubljana Klub Forma F+, Blatnica 14, Trzin Franšizna trgovina Forma F+, Glavni trg 21, Novo mesto


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply