Na Nočni izmeni X čez 15.000 obiskovalcev

Letošnja, že 10. Nočna izmena, ki je v duhu nočne delovne izmene trajala minuli petek od 19.30 do 3.30 naslednji dan, je poskrbela za rekord, s katerim se ta rock glasbeni dogodek uvršča med največje v Sloveniji, zagotovo pa je največji na Primorskem.

Letos jo je namreč obiskalo več kot 15.000 ljudi, kar je skoraj enkrat več kot leta poprej! Seveda so v Salonitu Anhovo poskrbeli za bogat program, nagradne igre in zabavo do jutra s številnimi največjimi skupinami pri nas. Tako so nas cel koncert ogrevale domislice Slona in sadeža, ki sta povezovala program, po koncertih mladih skupin Eternity, Turn Around in Sons, pa so program nadaljevali vrhunski domači rokerji Siddharta, ki so že do 22.00 poskrbeli s svojo prisotnostjo, da se je že zbrala večina od 15.000 glave množice.

Po njihovem nastopu so nadaljevali koncert Tabu, za njimi »domači« skupini Elvis Jackson in Kingston. K rekordnemu obisku je zagotovo prispevala odlična organizacija, med drugim so poskrbeli za brezplačne avtobusne prevoze iz okolice Anhovega, tudi taksiji so vozili po posebno ugodni ceni.

Glasbeno – kulturni dogodek, ki ga je Salonit Anhovo letos organiziral že desetič zapovrstjo, je postal tradicionalna oblika druženja mladih in vseh ljubiteljev dobre zabave ob koncu poletja, na katerem so se tudi v preteklih devetih letih zvrstile številne znane slovenske glasbene skupine.

Letošnja, že 10. Nočna izmena, ki je v duhu nočne delovne izmene trajala minuli petek od 19.30 do 3.30 naslednji dan, je poskrbela za rekord, s katerim se ta rock glasbeni dogodek uvršča med največje v Sloveniji, zagotovo pa je največji na Primorskem. Letos jo je namreč obiskalo več kot 15.000 ljudi, kar je skoraj enkrat več kot leta poprej! Seveda so v Salonitu Anhovo poskrbeli za bogat program, nagradne igre in zabavo do jutra s številnimi največjimi skupinami pri nas. Tako so nas cel koncert ogrevale domislice Slona in sadeža, ki sta povezovala program, po koncertih mladih skupin Eternity, Turn Around in Sons, pa so program nadaljevali vrhunski domači rokerji Siddharta, ki so že do 22.00 poskrbeli s svojo prisotnostjo, da se je že zbrala večina od 15.000 glave množice.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply